Skip to main content

En insiderguide till hantering av affärsresor

1 min
Posted: 13 April 2021
 Female-business-travel-manager-sharing-advice.jpg

Det finns mycket att vinna genom att gå över till ett välskött affärsreseprogram. Affärsresebyråer som Egencia erbjuder konkreta fördelar, oavsett om du kommer från ett snabbväxande mindre företag som behöver bättre insyn i sitt affärsreseprogram eller ett väletablerat internationellt företag som vill förbättra affärsreseupplevelsen.

I e-boken ”En insiderguide till hantering av affärsresor” delar 16 av våra kunder med sig av sina bästa råd för dig som överväger att gå över till ett affärsreseprogram. Varje kund berättar antingen om hur de hanterade övergången till affärsreseprogrammet eller vilka positiva effekter övergången har haft på deras företag.

Upptäck fördelarna med exempel från verkliga livet. Du tittar exempelvis närmare på hur Nasdaq minskade sina resekostnader med 32 % under det första halvåret, och hur James Fisher Marine Services Ltd. kunde uppnå en bokningsandel online på 95 % samtidigt som de gjorde både resenärer och entreprenörer nöjdare.

Ladda ner e-boken och läs mer om:

  • hur ditt företag kan göra stora besparingar i både tid och pengar genom tillgång till data
  • hur global data och rapportering revolutionerar hur ditt företag arbetar med säkerhet
  • hur en välgenomtänkt affärsreselösning kan öka såväl anställdas efterlevnad av företagets policyer som deras nöjdhet i arbetslivet
  • hur rätt affärsreselösning fungerar lika bra för ett snabbväxande mindre företag som för en stor internationell koncern.

Hämta e-boken