Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Resepolicyer som efterlevs

Vår intuitiva plattform förenklar efterlevnaden av resepolicy.

Travelers Safety Checklist

Okomplicerad efterlevnad av resepolicy

Det är enkelt för dina affärsresenärer att boka inom policy när de har en intuitiv plattform som konsekvent tillämpar din resepolicy.

 • Alla bokningar i alla kanaler sker i enlighet med din organisations resepolicy.
 • Led resenärer till att välja bokningar som alltid är inom policy, var de än befinner sig.
 • Uppdatera omedelbart information om resepolicyn genom alla bokningsverktyg.

Gör besparingar och få nöjda resenärer

När resepolicyn är inbyggd i din affärsreselösning får resenärer upp alternativ som matchar deras profil oavsett hur de väljer att boka.

Dina resenärer kommer bli nöjda med hur enkelt det är att boka, och du gör besparingar genom ökad efterlevnad av resepolicy.

 • Identifiera besparingar. Det är enkelt för resenärer att boka genom en affärsresebyrå (TMC) som även har ett potent rapporteringssystem. Du får översikt över dina reseutgifter och kan enkelt identifiera områden som kan optimeras.
 • Individuell anpassning för varje resenär. Dela in dina resenärer i olika segmentgrupper utifrån deras yrkesroll och skapa skräddarsydda affärsresepolicyer som möter deras behov och uppmuntrar till bokningar inom policy.
Business-Travel-Policy-Compliance-Savings
82 %
av affärsresenärerna
bokar alltid inom policy
Business-travel-policy-compliance-adding-value

Öka mervärdet av dina affärsresor

Din organisation består av individer, som bör behandlas som sådana av affärsresebyrån. Ta reda på hur du kan omvandla affärsresehanteringen till en strategisk investering som leder till mervärde och nöjdare resenärer.

Första steget mot efterlevnad av resepolicy är att se till att policyn täcker alla resenärers – och dina – behov via en flexibel och anpassningsbar plattform som kompletteras av specialiserad kundtjänstpersonal.

 • Skapa flera resenärsgrupper så att du kan ange enskilda policykrav för rutinerade såväl som sporadiska resenärer, företagsledare, och alla däremellan.
 • Du kan göra undantag när du anpassar resepolicyns kriterier för en resenär på individnivå.
 • Snabb optimering när alla ändringar och tillägg du gör genast speglas i hela bokningsupplevelsen för resenärer och ser till att både de och ditt affärsreseprogram är på topp.

Få insikt och gör verkliga besparingar

Med en centraliserad plattform för både resebokningar och policyhantering kan du se ditt affärsreseprograms fulla inverkan och skapa en resepolicy som gör positiv skillnad.

 • Omedelbar tillgång till rapporter som ger full översikt av din policyefterlevnad i varje resekategori oavsett hur resan bokas.
 • Överlåt IT:n åt oss. Slipp manuell huvudräkning nu när dina policykriterier och bokningar finns på samma gemensamma plattform.
 • Identifiera möjligheter till besparingar när du observerar trender i hela organisationens resvanor.
Business-Travel-Policy-Compliance-Insights-Savings

Är du redo att ge ditt affärsreseprogram ett lyft?
Kontakta oss för mer information.