Skip to main content
Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Förenklad resepolicyhantering

Smart beslutsfattande och besparingar med hjälp av intuitiva verktyg för resepolicyhantering

Snabb, enkel och effektiv att använda

Egencia gör det enkelt för dina affärsresenärer att boka inom policy med hjälp av en intuitiv plattform som konsekvent tillämpar din affärsresepolicy och godkännandeprocess.

När resepolicyn är inbyggd i din affärsreselösning får resenärer upp alternativ som matchar deras profil oavsett hur de väljer att boka.

  • Vägled resenärer till att alltid boka inom policy, var de än befinner sig.
  • Visuella och anpassningsbara råd i form av viktiga meddelanden, röda flaggor samt rekommenderade priser och avtalspriser.
  • Anpassa enkelt resepolicyn och godkännandeprocessen för högriskdestinationer. Snabb optimering när alla ändringar och tillägg du gör genast speglas i hela bokningsupplevelsen för resenärer och ser till att både de och ditt affärsreseprogram är på topp.

Se hur Umpqua Bank kontrollerar sina kostnader och sin policy med Egencia

Travel Policy Visual Guilt On Hotel Shopping
Light-grey-mobility

Dynamiska besparingar i realtid

Genomsnittlig besparing på $20 per hotellbokning. Spara tid och pengar med dynamiska hotellpristak.

Trip Approval Request Email On Mobile App

Kontroll och flexibilitet

Varje företag är unikt. Därför vill Egencia göra det enkelt för sina kunder att konfigurera så många – eller så få – policy- och godkännandeprocesser som deras företag behöver.

Första steget mot efterlevnad av resepolicy är att se till att policyn täcker alla resenärers – och dina – behov via en flexibel och anpassningsbar plattform.

  • Skapa ett obegränsat antal resepolicygrupper. Ange enskilda policykrav för rutinerade såväl som sporadiska resenärer, gäster, företagsledare, och alla däremellan.
  • Omfattande funktioner för resegodkännande, från enkelt godkännande från funktionschefen till mer avancerade arbetsflöden som kräver godkännande i flera led.
  • Ge godkännarna den information som de behöver för att fatta välgrundade beslut.

Läs om hur Egencia bidrar till AMS 90-procentiga policyefterlevnad

 

Light-grey-mobility

De senaste analyserna av resepolicy

Hitta rätt balans i din resepolicy för att göra besparingar, hantera risker och förbättra efterlevnaden.

Gör besparingar på resor och följ trender med full insyn

Dina resenärer kommer bli nöjda med hur enkelt det är att boka, och du gör besparingar genom ökad efterlevnad av resepolicy.

Egencia förser företag med de verktyg de behöver för att kontrollera läckage, få insyn i medarbetarnas bokningsbeteenden och anpassa policyer efter aktuella trender.

Med en centraliserad plattform för både resebokningar och policyhantering kan du se ditt affärsreseprograms fulla inverkan och skapa en resepolicy som gör positiv skillnad.

  • Följ och analysera medarbetarnas bokningsbeteenden och upptäck möjligheter att förbättra efterlevnaden. Det är enkelt för resenärer att boka genom en affärsresebyrå som även har ett potent rapporteringssystem. Du får översikt över dina reseutgifter och kan enkelt identifiera områden som kan optimeras.
  • Omedelbar tillgång till rapporter som ger full översikt av din policyefterlevnad i varje resekategori oavsett hur resan bokas. Effektiva översikter i Egencia Analytics Studio för att följa efterlevnad, besparingar och resepolicytrender.
  • Du kan göra undantag genom att anpassa resepolicyns och godkännandeprocessens kriterier för individuella resenärer. Justera policy- och godkännandeprocesserna omedelbart, för all bokningskanaler.

Så moderniserade Coca-Cola Consolidated sitt affärsreseprogram

Analytics Studio Travel Policy Reporting Dashboard

Med en demo får du se vad Egencias affärsreselösningar kan göra för dig.

Är du redan kund? Kontakta Egencias kundservice.