Skip to main content

Bättre Kapitalavkastning För Affärsresor På Umpqua Bank

Business-traveler-booking-trip-online.jpg

Bättre kapitalavkastning för affärsresor på Umpqua Bank

2 min
Företag:
Umpqua Bank
Bransch:
Ekonomi

Umpqua Bank har varit aktiv i över 60 år. De öppnade sin första filial 1953 och brukar understryka att de ”arbetar för personer och inte pengar”. Idag finns de på över 350 platser i hela USA och har en stark närvaro inom utvecklingen av bankappar.

Umpqua Banks Travel Manager JJ Giachetti förstod hur viktigt det var att hitta en affärsresebyrå som var lika teknologiinriktad som banken själv. Det var också viktigt att hitta en affärsresebyrå som hade ett starkt utbud, utmärkt kapitalavkastning och stor möjlighet att boka online.

Se videon för att lära dig hur den Egencias låga avgift och deras globala plattform har hjälpt Umpqua Bank att få en komplett kapitalavkastning och 94 % onlineanvändning.

Är du redo att förbättra din efterlevnad och ditt utbud? Kontakta oss idag.

Transkription:

”Vi är ett mycket teknologiinriktat företag och Egencias teknologi passar bra in i vår kultur. Något annat som Egencia har att erbjuda är alla olika hotell ni erbjuder utöver mina önskade hotell. Det närmaste andra företag kommer är runt 70 000 hotell. Ni har över 500 000, vilket är otroligt. Det fina med Egencia är avkastningen som vi får genom vårt samarbete. Avgifterna är nämligen så låga att minskningen i antalet oanvända biljetter som vi sett till en följd av vårt samarbete räcker för att täcka kostnaderna. Det är fantastiskt. Dessutom har ni ett verktyg som folk vill använda och en hög onlineanvändning. Om man inte har ett verktyg som folk vill använda kommer de inte att använda det. Jag har använt verktyg i mina tidigare liv på andra företag där du inte alls hade samma nivå av onlineanvändning. Vi har en stark resepolicy, vi låter de anställda välja var de vill åka, men vi använder bokningsverktyget för att få dem att välja de hotell som vi vill att de ska boka. Att 94 % av alla bokningar sker online istället för per telefon, och 94 % inom företaget istället för med ett annat företag är i världsklass – inte bara bäst i klassen, utan världsklass. Det är fantastiskt. Min Account Manager hjälper mig att strategiskt planera för kommande evenemang och andra möjligheter och erbjudanden hon har. Till exempel har vi lanserat och implementerat våra möten och evenemang samt gruppbokningar för flyg, vilket vi [tidigare] inte hade. Jag gillar verkligen Egencia. Jag har arbetat med detta i 17 år [och] det är ett briljant verktyg! Det kan jag inte nog understryka.

Var detta innehåll användbart?
0

Behöver du bättre lösningar för affärsresor? Vi hjälper dig.