Skip to main content

När är det en bra idé att hyra bil på affärsresan?

När är det en bra idé att hyra bil på affärsresan?

2 min
Publicerades: 12 July 2019Uppdaterades: 19 March 2024
Business-traveler-collecting-rental-car2.jpg

Föreställ dig att du har en affärsresa på gång om några veckor och att du planerar att hinna med några möten medan du är där. Du har bokat flyg och boende, och nu ska du bara organisera transporten på plats. Hoppar du in i en taxi till hotellet? Tar du tunnelbanan mellan dina möten och hoppar in i en ny taxi för att hinna med dina middagsplaner? Eller är det rimligare att hyra en bil?

Oavsett om du ska göra flera stopp eller åka på möten långt från ditt boende kan en hyrbil vara det bästa alternativet.

Travel Management & hyrbilar 

Lyckligtvis är det enkelt att hitta biluthyrningsfirmor och uthyrningsplatser vid resor med nationella och internationella leverantörer.

Det är essentiellt att säkerställa att ditt biluthyrningsprogram för affärsresor är del av din resepolicy för att uppnå en komplett resestrategi. Bokning via appen eller portalen för ett Travel Management Company (TMC) eliminerar inte bara krånglet med att behöva samåka med lokala kollegor, utan kan även tillgängliggöra den rätta bilen till det bästa uthyrningspriset. Detta samtidigt som utgifter och ersättningar sker effektivt mot ett privat kort eller företagskort.

En TMC kan även låta dig använda ditt lojalitetsprogram så att varje krona du spenderar på din hyrbil även ger status och poäng.

Kolla in nedan bild inför nästa affärsresa för att avgöra om en roadtrip är rätt transportval. Och att upphämtning och avlämning av din hyrbil i tjänsten är enklare än du kan tro.

When to Rent a Car for Business Travel Graphic in Swedish
Var detta innehåll användbart?
0

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta oss.