Skip to main content
Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Expertråd som passar ditt företag

Våra affärsresekonsulter svarar på svåra frågor, så att du slipper göra det.

 

Travel Management Consulting

Prestandamätning av ditt affärsreseprogram

Egencia erbjuder konsulttjänster för affärsresor och hjälper dig att bygga upp en stabil resestrategi samt ta bästa möjliga beslut gällande ditt reseprogram. Våra experter kan ge datadrivna analyser och rekommendationer för att hjälpa dig att mäta ditt affärsreseprograms slagkraft, utforma eller uppdatera resepolicyer, anpassa rapporter och hantera dina reseleverantörers process för inköp och förslag. Vi kan implementera Egencias affärsreselösning på en vecka.

Få en översikt av ditt affärsreseprograms resultat

Vi kan leverera ditt affärsreseprograms data i en vy som är relevant för ditt företags unika utmaningar genom att använda oss av praxis i branschen och vår egen expertis. Det gör att du får klarhet i var du kan göra besparingar, uppnå policyefterlevnad och få nöjdare resenärer.

Black background promo blade

Förenkla planeringen av anbudsförfrågningar – använd den kostnadsfria mallen

Sättet som företag tar sig an anbudsförfrågningar har förändrats. Resedata och rapportering har gjort processen enklare och mer effektiv än någonsin. Ta reda på hur du kan fokusera på det som är viktigast för dina affärsmål.

Förbättra dina resultat

Dra nytta av våra expertkonsulter från resebranschen och låt dem sköta kontakten med dina leverantörer.

Vi vet vad som krävs för att du ska kunna införskaffa och förbättra ditt företags avtalspriser och bekvämligheter. Låt oss hjälpa dig att få valuta för dina reseutgifter hos dina nuvarande leverantörer, hjälpa dig att hitta nya leverantörer och hjälpa till med förslag.

Optimera dina affärsresor

Våra experter kan hitta besparingsmöjligheter genom dataanalyser och praxis i branschens, och ge rekommendationer som hjälper dig att få högst avkastning på dina investeringar i programmet.

Vi granskar också din resepolicy och rekommenderar lösningar som möter dina huvudmål, vare sig du vill öka policyefterlevnad, skapa ett vattentätt system eller nå ett av de många andra målen för affärsreseprogram som vi dagligen hjälper kunder att nå.

Travel Culture
Light-grey-mobility

Hämta gratis: Förnya företagets affärsreseprogram

År 2020 förändrade hur hela världen arbetar. Affärsresebranschen förändrades också. BTN Group (i samarbete med Egencia) har genomfört en enkätundersökning bland Travel Managers och intressenter på chefsnivå för att ta reda på vad företag tänker om affärsreseprogram idag och i framtiden.

Läs vitboken för att få mer information om trender inom affärsresor.

Egencia Travel Academy

För Travel Managers har Egencia Travel Academy informativa filmer där du kan lära dig allt från kapacitetsförvaltning av flygbolag till globala distributionssystem (GDS), och allt däremellan. Vi ger dig de verktyg du behöver för att förstå hur en komplex och mångfacetterad bransch fungerar inifrån.

Vill du veta mer?
Kom i kontakt med en av våra experter på affärsresor.