Skip to main content

Smarta reselösningar för logistikbranschen

Aerial view of cargo ship in transit
Aerial view of cargo ship in transit

Transport- och logistikföretag reser med Egencia

Amex GBT Egencia (EgenciaTM) är en beprövad och pålitlig affärsreselösning 
för transport- och logistikbranschen.

Varför Egencia?

Oavsett vart i världen ditt företag tar dig ser vi till att förenkla resehanteringen.

2 MILJONER+

Affärsresenärer

440+

kunder inom logistik och transport

10 MILJONER USD

i besparingar för kunder sedan april 2022

95 %

kundnöjdhet

Vi förstår dina unika utmaningar

Upptäck de tre största reseutmaningarna inom transport och logistik – och hur Egencia löser dem:

A post express worker checking on shipment on tablet

Lösning: Spara tid åt företaget med virtuella kort som effektiviserar betalningar och gör dem lätta att spåra och hantera.

Lösning: Få tillgång till hotell och dygnet runt-support med Egencias mobilapp, så att personalen kan boka när de vill.

Lösning: Para ihop förare med tjänsteleverantörer snabbt genom Egencia Arranger Groups.

GBT-Additional-Pattern-blue

Är du redo att uppgradera ditt affärsreseprogram?

Se hur Egencia tar sig an några av de unika utmaningar som frakt- och logistikbranschen står inför

Öka policyefterlevnad

Resorna avtar aldrig för ett företag som Air Methods, som erbjuder medicinsk flygtransport vid nödsituationer. Få reda på hur företaget uppnår policyefterlevnad och varför data och rapportering är avgörande för framgång.

Läs studien

Därför fortsätter logistikbranschen att välja Egencia

I en tid av störningar, brister och komplexitet i leverantörskedjan behöver företag i din bransch smarta strategier för att hantera reseutgifter. Här är några fördelar som en digital transformation av företagsresande kan erbjuda verksamheter i rese-, transport-, frakt- och logistikbranschen.

All information som presenteras kommer från Amex GBT Egencias interna rapportering, 2023.

Mid 30s Asian Chinese Female Truck Driver preparing to leave on road trip

Vår Smart Mix använder ny teknik för att automatisera resebokningar. I genomsnitt tar det mindre än fyra minuter att boka flyg, och fem minuter att boka hotell, bil och tåg. Maskininlärning ger resealternativ baserat på ditt företags föredragna leverantörer, resenärernas preferenser, tidigare bokningar och företagets unika resepolicy. Det kan medföra att ditt transportföretag sparar både tid och pengar.

Det är viktigt att uppfylla kraven i ett ständigt föränderligt regelverk med många olika intressenter. Egencias intuitiva bokningsupplevelse gör det möjligt för våra kunder att uppnå en global användningsgrad på 95 %. Ett affärsreseprogram med hög användningsgrad innebär att du bättre kan övervaka säkerhet, integritet, omsorgsplikt och efterlevnad.

Att övervaka reseutgifter är avgörande för att nå lönsamhet. Exempelvis kan Egencias automatiserade besparingsteknik omboka en flygresa eller ett hotellrum om priset sjunker. Dessutom kan resenärer boka nästan 45 000 hotell i 186 länder med Egencia Preferred Rates, som erbjuder förmånliga priser särskilt utformade för affärsresenärer.

Få snabbare insikter med rapportering för alla produkter (flyg, tåg, hotell och hyrbil), var som helst i världen, inom en timme efter bokning. Effektivisera verksamheten, övervaka reseutgifterna, se kostnadsbesparingar och identifiera möjligheter att maximera programmets prestanda genom en central datakälla.

Företag i alla storlekar och branscher upplever en kundnöjdhet på 95 % eller högre hos oss, tack vare vår lättanvända plattform och vårt engagemang för en positiv kundupplevelse.

Allt fler ledande logistikföretag inkluderar metoder och mätvärden som omfattar hållbarhet. Ditt affärsreseprogram bör inte vara annorlunda. Med Egencia kan du spåra koldioxidutsläpp för flyg, hotell och tåg. Resenärer kan se det mest koldioxideffektiva flygalternativet på alla sträckor.

Våra implementeringsexperter ger dig tillgång till alla de funktioner du behöver för att hantera ditt affärsreseprogram online. Du får en administratörsprofil med ditt namn och din e-postadress så att du kan hantera din sida hos Egencia.