Skip to main content

Utläggshantering Och Rapportering Av Affärsresekostnader

Travel Expense Management
Travel Expense Management

Utläggshantering utformad för dig

Sammankoppla ditt affärsreseprogram med användarvänliga lösningar för rese- och utläggshantering, ersättning för företagsresor, spårning av utlägg, realtidsdata och mer.

Business-Travel-Expense-Management

Enklare hantering av reseutlägg

Hantering av bolagets resor & utlägg är inte alltid lätt. Men det kan det vara.

Oavsett om du hanterar ett reseprogram för ett litet företag, en medelstor organisation eller ett globalt företag, behöver du ha koll på dagliga arbiträra reseutgifter, hantera budgetar och stämma av konton. Det innebär att spåra alla reserelaterade utlägg, oavsett om de är godkända och finns i ditt system, eller inte.

Genom att förenkla din organisations utlägg så att de blir lika effektiva och redovisningsbara som resten av ditt affärsreseprogram stöds efterlevnaden och ger en komplett bild av dina reseutgiftsflöden.

Vi erbjuder en komplett lösning och hjälper dig att sammankoppla din resepolicy med dina utlägg. Vad du än behöver hålla koll på när det gäller dina resekostnader och utlägg, kommer vi att hjälpa dig att identifiera det bästa tillvägagångssättet. Upptäck hur du integrerar ditt reseprogram med användarvänliga lösningar för utläggshantering som effektiviserar reseersättning, inköpskostnader och stödjer organisatorisk tillväxt genom resor.

En enda lösning för resor och utlägg

Att följa dina reseutlägg är viktigt. Vår programvara för hantering av reseutlägg kan hjälpa till med ett användarvänligt rapporteringssystem som samlar alla typer av utgifter på en plats.

 • Få en daglig överblick över dina reseutlägg och hela ersättningsprocessen, inklusive flygbiljetter, biluthyrning, dagtraktamente, extra utlägg och användning av företagskort.
 • Anpassa viktiga datafält för att stödja budgetering och finansiellt ansvarstagande.
 • Hantera enkelt anställdas reserelaterade utlägg för att visa användning av personliga betalkort eller företagskort.
 • Stäm snabbt av centralt fakturaavgifter för att betala kreditkortsföretag för fullständigt verifierade reseutlägg i din huvudbok.
Single T&E solution
Streamline your process and travel policy

Effektivisera din process och policy

Låt dina policyer och processer för reseutgifter göra jobbet åt dig. Spara tid och pengar med en lösning för resor och utlägg som uppfyller dina mål i varje steg.

 • Skapa resenärsprofiler och bokningsinställningar som uppmuntrar efterlevnad av policy.
 • Konfigurera dina datafält för att matcha din ekonomiavdelnings rapporteringsbehov.
 • Erbjud flexibel support för dina olika betalningstyper.
 • Bygg dataflöden som automatiserar processer över olika rapporteringssystem för resor och utlägg.
 • Stöd dina befintliga processer för utläggsrapporter och avstämning.
 • Se till att allt stäms av korrekt i din huvudbok.
   
Amex GBT Egencia Background

Utläggshantering för företag i alla storlekar

Det är viktigt att du upprätthåller dina verksamhetsspecifika avstämningskrav. Genom Egencia kan du:

 • Förenkla processen som krävs för att hålla huvudboken helt avstämd med ditt kreditkort och kontoutdrag. 
 • Skicka enkelt alla dina transaktionsdata, offline och online, till ditt utläggshanteringssystem.
 • Skicka resedata automatiskt till särskilda system för utläggshantering, riskhanteringspartners för resenärer och ERP-system med Open Connect.
 • Öka efterlevnaden och skär ned på överflödiga utlägg genom att sammanställa dina resenärers kvitton och personliga korttransaktioner, även från fler än ett kort. 

Open Sync kontrollerar alla utgifter och skapar automatiskt ett kalkylblad som enkelt kan exporteras och skickas till dina utläggspartners. Använd Open Sync för anställda som använder privata kreditkort för sina reseutlägg.1

1 Endast tillgängligt i Nordamerika

Expense management for businesses
Keeping bookers

Att hålla resebokare och ekonomin i balans

Du behöver avstämda kreditkorts- och bankutdrag som du kan skicka till din huvudbok. Därför samarbetar vi med dig så att alla dina transaktioner – offline, online och med anpassade datafält – enkelt förs in i ditt system för utläggshantering. Genom våra partners inom utläggshantering och betalningsleverantörer får du exporterbara datarapporter för att stödja din verksamhets ersättningskrav.

Kom igång

Genom att förstå dina behov kan vi hjälpa dig att hantera utgläggsprocesser med datalösningar för utlägg och mobila utläggsappar som är anpassade efter ditt företags krav och affärssyften för resor.

Det finns flera sätt att inkludera resedata i ett system för hantering av reseutlägg, men det finns ett urval av skräddarsydda, kostnadsbesparande alternativ att välja mellan. Genom våra globala partnerskap med utläggshanteringsleverantörer kan du minska manuella processer för resechefer, resenärer, ekonomiavdelningar och mer. 

Beräkning av din reseekonomi behöver inte vara tröttsamt. Kontakta oss nu och utforska dina behov för utläggshantering.

Getting-started

Är du redo att effektivisera hanteringen av dina reseutlägg? Boka en demo idag!

Är du redan kund? Kontakta Egencias kundservice.