Skip to main content
Corporate Travel Savings
Corporate Travel Savings Mobile

Optimera dina reseutgifter
med större besparingar

Vi kan hjälpa dig göra besparingar vid alla bokningar, oavsett om du arbetar för ett nystartat företag eller en global organisation.

Affärsresefunktioner som sparar tid och pengar

Egencia Savings Finder for Hotel and Air tillhandahåller de bästa besparingarna och erbjudandena, även efter du har bokat din resa. Om priserna går ned bokas flyg och boende om automatiskt.

Egencia Smart Mix använder maskininlärning för att ge affärsresenärer en snabb och intuitiv bokningsupplevelse. Funktionen använder resenärens preferenser och historik samt företagets resepolicy för att hitta bättre sökresultat och spara både tid och pengar.

Använd data för att hitta fler besparingsmöjligheter i affärsreseprogrammet

Med Egencia Analytics Studio får du tillgång till rapporter om reseutgifter, användning av affärsreseprogrammet samt efterlevnad av resepolicy.

Dessa analyser ger dig viktig information som du kan använda när du fattar beslut, vilket ger dig bättre synlighet över dina reseutgifter. Du får veta hur mycket besparingar du gör genom avtalspriser och var du går miste om besparingsmöjligheter.

Med översikten för prestandamätning kan du se hur affärsreseprogrammet presterar jämfört med andra företag, så att du kan identifiera potentiella möjligheter till besparingar.

Se hur Egencia Analytics Studio fungerar

Benchmarking-dashboard
2020-IDC-MarketSpace-blog-image

Vi följer dig varje steg på resan

Med Egencia går det snabbt och enkelt att boka affärsresor. Travel Managers kan anpassa resealternativen för att markera rekommenderade hotell, enkelt skapa eller justera resepolicyer eller implementera pristak och förköpskrav för att minska affärsresekostnaderna.

Vi hjälper även företagets anställda att bli produktivare genom att göra det enkelt att boka resor online, via vår mobilapp eller via telefon.

Gör besparingar med hjälp av självbetjäning

Light-grey-mobility

Bättre kapitalavkastning för affärsresor på Umpqua Bank

”Det här är det fina med Egencia: Avgifterna är så låga att minskningen i antalet oanvända biljetter som vi har sett till följd av vårt samarbete räcker för att täcka kostnaderna. Det är fantastiskt. Dessutom har ni ett verktyg som våra anställda faktiskt tycker om att använda.”

JJ Giachetti
Corporate travel manager
på Umpqua Bank

Se fallstudien om Umpqua Bank

 

Savings-checklist

En checklista för besparingar på affärsresor

Få de besparingar ditt företag förtjänar.

Få reda på hur du kan minska dina övergripande affärsresekostnader.

Är du redan kund? Kontakta Egencias kundservice.