Skip to main content

Guide för att hjälpa CFO att spara på affärsresor 2021

Guide för att hjälpa CFO att spara på affärsresor 2021

2 min
Publicerades: 06 September 2021
Guide to business travel savings

Det råder ingen tvekan om att vår värld drastiskt ändrades under början av 2020. Anpassning blev främsta fokus och många företag har arbetat hårt för att uppdatera sin företagsstruktur, vad de erbjuder och den teknologi de använder på grund av pandemin.

Därför är det höga odds att det affärsreseprogram ditt företag hade förra året inte längre passar in i dagens läge. Vi har utvecklat den här guiden specifikt för CFO:er, för att hjälpa ditt företag att hantera affärsreseprogrammet, oavsett vad som kommer härnäst.

Hämta guiden för att ta del av en struktur i fem delar för att formulera ett smidigt affärsreseprogram som hjälper dig att agera – och anpassa dig – om dramatiska ändringar skulle inträffa i framtiden. Hämta guiden för att ta reda på följande:

  • Optimera värde för kostnad – Lär dig vilka som är de fyra främsta spakarna att dra i för att optimera kostnadsbesparingar och samtidigt öka värdet.
  • Spara tid för resenärerna med smart teknologi – Resenärernas välbefinnande är mer än någonsin tidigare allra högsta prioritet. Det viktiga är att göra det så enkelt som möjligt för dem – före resan, på resande fot och på hemvägen – och teknologin spelar stor roll här.
  • Erbjud säkerhet online och expertis offline – Säkerheten har blivit en fokuspunkt. Ta reda på varför kombinationen av teknologi och livesupport är avgörande i dagens klimat.
  • Fortsätt vara flexibel – En nyligen utförd rapport av McKinsey & Company om riskrekommendationer antydde att företag bygger upp styrka för att kunna "absorbera ovisshet och inkorporera lärdomar snabbt". Ta reda på de viktigaste komponenterna för att göra just det med ditt reseprogram.
  • Det perfekta samarbetet – Att kämpa på i ensamhet är inte att rekommendera i dagens värld. Upptäck varför ett affärsreseprogram är en bättre idé än någonsin tidigare.

Företagsresor har blivit ett ansvarsområde på ledarskapsnivå. Hämta guiden för att ta reda på hur man bäst hanterar ansvaret för ekonomisk inverkan i en post-pandemisk värld.

Var detta innehåll användbart?
0

Hämta vitboken