Skip to main content

Affärsresebyrålösningar, Nöjda Affärsresenärer

Traveler Satisfaction
Traveler Satisfaction Mobile

En affärsresebyrå som är enklare för alla

Egencia gör affärsresor enklare, både på vägen och i luften

Gör affärer var som helst. Vi ordnar resan dit

Ge dina affärsresenärer den service de förtjänar. Affärsresor ska kännas personliga, naturliga och smidiga för resenärerna, och de ska vara enkla att hantera för dig, samtidigt som du ökar dina besparingar och förbättrar efterlevnaden. Du kan uppnå detta genom att samarbeta med rätt affärsresebyrå för företagets behov.

  • Spara tid genom att ha ett enkelt, användarvänligt bokningsverktyg, där resenärsdata synkroniseras mellan samtliga enheter.
  • Minska kostnaderna tack vare tillgång till exklusiva priser, och få en personanpassad upplevelse som är optimerad för dina resenärer.
  • Gör affärsresorna ännu enklare genom att lägga till Egencia Advantage: en komplett lösning för försäkring, parkering, visum och mer.

Därför är resekulturen viktig

Travel Management Company Helps Business Travelers

Gör affärsresor krångelfria med Egencia

Egencias reseplattform är tillgänglig på alla slags enheter och uppdateras med de senaste ändringarna lokalt samt för resan. Gör dina resenärers upplevelse så smidig som möjligt.

Följ dina resenärer hela vägen

Gör dina resenärer nöjda och ditt affärsreseprogram ännu mer framgångsrikt. Egencia ger dig bekvämlighet, innovation och besparingar via vårt affärsreseprogram.

  • Boka och hantera affärsresor enkelt på alla enheter – dator, mobil eller över telefon.
  • Med mobilappen kan resenärerna boka hotell, resor och hyrbil, kontrollera resplaner, få uppdateringar i realtid och navigera sig genom staden.
  • Hjälp finns alltid tillgänglig med AssistMe – en smidig supportfunktion som du når med ett klick, och där resekonsulten kan se resenärernas profiler, resplaner och företagspolicyer.
Corporate Travel Program Travel Options
Light-grey-mobility

Informerade medarbetare är nöjda resenärer

70 % av resenärerna säger att de tycker om affärsresor. Ta reda på hur du kan öka efterlevnaden av resepolicy, göra resenärerna nöjdare med mera.

Travel Management Company Traveler Support

Resenärssupport från experter

Ibland händer oväntade saker när man reser. Vi är här för att som affärsresebyrå se till att dessa saker ligger i linje med resepolicyn och inte påverkar din verksamhet.

  • Ett nummer, från var som helst i världen, ger dig den hjälp du behöver.
  • Service på resenärernas modersmål gör att de kan komma i kontakt med resekonsulter och experter som verkligen förstår.
  • Expertservice finns som tillval för regelbundna resenärer med Executive Services för affärsresenärer som bland annat innefattar resenärssäkerhet och riskhantering.

Lösningar för affärsresenärer

Trevliga affärsresor. Amex GBT Egencia gör det enklare att resa och tar nästan 2 miljoner affärsresenärer dit de behöver vara.

Light-grey-mobility

Snabba affärsreselösningar för snabbväxande företag

Du behöver en affärsresebyrå som kan hålla samma tempo som dina affärsresenärer. Upptäck hur du kan uppnå mer än bara besparingar på reseutgifter genom att utnyttja kapaciteten i ditt affärsreseprogram fullt ut.

Vill du ha ett affärsreseprogram som gör resenärerna nöjda? Vi hjälper dig.