Skip to main content

Egencia Mobile App, Travel Management App

Egencia Mobile
Egencia Mobile

Obehindrade affärsresor

Egencias mobilapp: Reseappen som får dig att flyga.

Egencias reseguide i appen

Vår mobilapp gör det enkelt för dig och dina resenärer att hålla er uppdaterade om resplanen och hantera eventuella ändringar i ett ständigt skiftande reselandskap.

En resehanteringsapp för alla behov

Tillgänglig i en fingervisning.

Egencias mobilapp ger affärsresenärer, researrangörer, godkännare och Travel Managers enkel tillgång till all information. Reseappen erbjuder också effektivitet och flexibilitet när du bokar, hanterar och ser över affärsresor.

  • Allt du behöver i en app. Få tillgång till din resplan och dina kvitton, gör avbokningar eller byten, få hjälp och mycket mer.
  • Boka ditt ideala alternativ med personligt anpassade sökningar, enkel filtrering och en tydlig vy över tillgängliga bekvämligheter.
  • Hitta i alla städer. Jämför alternativ för marktransport och hitta det bästa sättet att ta dig tid du ska.
  • Exklusiva förmåner. Få mer valuta för pengarna med speciella hotellpriser för reseappanvändare.
  • Förenklad utläggsspårning. Visa och effektivisera betalningar med utläggsrapportering och kvittohantering via mobilen.
One travel management app
Keeping business trip planning on track

Full koll på affärsreseplaneringen

Vi står bakom dina affärsresenär från början till slut. Med vårt lättanvända gränssnitt kan de boka tåg, bil, flyg och hotell. Förutom att hjälpa till med bokningar, hjälper vi dem även att resa med tillförsikt - eftersom de alltid har tillgång till sin resplan uppstår inga missförstånd. Även tillgängligt för Android Wear och Apple Watch.

Vår resehanteringsapp har även exklusiva mobilförmåner såsom särskilda hotellpriser och alternativ för marktransport. När du bokar kan du fortsätta där du slutade.

Det är vår plikt att hjälpa till att ta hand om dina resenärer. Hjälp är bara några tryck bort med knappen AssistMe som designats för ändamålet, så att dina resenärer enkelt kan kontakta vår kundtjänst oavsett var de befinner sig.

Om en kris uppstår spelar varje sekund roll. Vår resenärsspårning är integrerad i appen så att du kan söka efter och hitta dina affärsresenärer i realtid. Du kan söka på en stad eller ett datumintervall, och visa alla dina resenärer på en interaktiv karta eller i en lista.

Säkerhetslösningar för affärsresor

Godkänn resor snabbt och enkelt

Missa inget. Godkännare är ofta själva på resande fot. Nu kan du undvika att utbud försvinner eller prisökningar med blixtsnabba godkännanden.

Vi ser till att reseavbrott inte påverkar dina resultat. Med bara några tryck i appen för affärsresehantering kan du godkänna eller avslå en förfrågan samt se resehistorik.

Arrangörer tycker att det är lätt att hjälpa resenärer, även när de inte befinner sig på kontoret. De kan se alla sina resenärers resor och ändra deras bokningar direkt i mobilen.

De kan också enkelt söka efter affärsresenärer, visa deras resor och ändra bokningar.

Quick and easy trip approvals

Egencias mobilapp

Egencias app tillhandahåller den information som affärsresenärer, researrangörer, godkännare och Travel Managers behöver, med möjlighet och flexibilitet att boka, hantera och visa affärsresor.

Håll dig uppkopplad under resan och dra nytta av exklusiva fördelar som bara finns i Egencias app.

Egencia mobile app

Är du redo att ge ditt affärsreseprogram ett lyft?
Kontakta oss för mer information.