Skip to main content

11 saker du behöver veta om förbetalda hotellbokningar

11 saker du behöver veta om hotellbokningar med Amex GBT Egencia

4 min
Publicerades: 25 June 2018Uppdaterades: 13 March 2024
Woman Relaxing in Hotel Bed

Denna artikel publicerades först år 2021 med namnet “11 saker du behöver veta om hotellbokningar med Egencia”. Den har uppdaterats för att bättre reflektera våra nuvarande erbjudanden och ett föränderligt reselandskap.

Ska du på tjänsteresa men har ännu inte bokat hotell? Lämna det inte till sista stunden, boka din vistelse med oss istället. Vi är inte bara stolta över att hjälpa våra kunder spara tid och pengar vid bokning av tjänsteresor, vi kan även ta din upplevelse på affärsresan till en ny nivå. Läs vidare för att ta reda på de 11 saker som får oss att stå ut.

 1. Egencias mobilapp

  Spara tjänsteresan till tjänsten och låt oss hantera resten. De utmärkta funktionerna i vår Egencia app håller din resplan uppdaterad så att du förblir informerad genom hela din resa.

  • Lagra uppgifterna till ditt företagskort, privata kreditkort eller debetkort och ha tillgång till flera betalningsalternativ nära till hands.
  • Referera enkelt till relevanta avbokningsregler och ha koll på ytterligare avgifter eller oförutsedda utgifter som dyker upp utan att förlora dina nuvarande lojalitets- eller programförmåner.
  • Avbokningar eller ändringar kommer ihåg din betalningsmetod och följer företagets återbetalningspolicyer baserat på leverantörs tillgänglighet.

 1. Tjäna lojalitetspoäng

  Bli belönad för din lojalitet och få hotellincheckningar som funkar för dig. När du lägger till dina lojalitetsprogram i din profil på Egencia tjänar du inte bara poäng, utan kan samtidigt även få konkurrenskraftiga hotellpriser. Du kan lägga till ditt lojalitetsprogram till din hotellreservation vid bokningstillfället eller under hela resplanen.

 2. Förbokningar med fördelar

  Vi vet hur fördelaktigt det kan vara att nätverka under en tjänsteresa. Därför gör vi det enkelt att se dina kollegors föredragna hotellbokningar. Så om du vill ansluta dig till dem för middag, eller vill ha lite tid för dig själv, är valet att hålla låg profil eller umgås ditt eget.

 3. Läge, läge, läge

  Ibland är det viktigaste att vara nära kontoret när du planerar din resa. Med Egencias bokningskarta kan du se ditt kontors plats och boka ett hotell i närheten så att du kan trycka på snooze och ändå vara i tid till ett möte.

 4. Undvik folksamlingar (utom när du är del av dem)

  Spännande saker sker titt som tätt över hela världen, men när du är på en tjänsteresa kanske du vill undvika vissa folksamlingar och de höga hotellpriser som följer med den spänningen. Egencias bokningskarta hjälper till att filtrera höga priser som är utanför policyn så att du bokas på en utmärkt plats utan att hamna i trängseln.

 5. Mindre söka, mer hitta

  Att hitta ditt hotell bör inte handla om att söka, utan just om att hitta. Vi gör det enkelt att hitta det perfekta hotellrummet med möjligheten att sortera eller filtrera på namn, varumärke, pris, avstånd från kontoret, resebetyg, och även tillgängliga bekvämligheter.

 6. Relevanta omdömen

  Har varje hotell det som tjänsteresenärer behöver? Inte alla har tid att bläddra igenom långa frågor och svar. Se recensioner från andra som rest i tjänsten och få rätt rum för dig.

 7. Favorit i repris

  Kommer du inte ihåg namnet på det fantastiska hotellet du bodde på förra gången du var i Los Angeles, Paris eller London? Inga problem! Om du redan har bokat din flygresa och vill lägga till ett hotell, kommer vi att påminna dig om det senaste du bokade för samma destination.

 8. Säg hej då till kvitton med förbetalda hotellbokningar*

  Skippa utläggsrapporten: med förbetalda hotell har du kvittot i din inbox och app. Så kan du spara tid på hanteringen av utgifter och göra något annat, som att njuta av det lokala köket. Många hotell erbjuder dessutom lägre priser vid förbetalning – ännu ett sätt att hålla sig inom policyn och budgeten.

 9. Enklare att ta sig runt

  Du kan vara flytande på sex olika språk, men i tjänsten kan du hamna var som helst i världen. Egencias app tillhandahåller val för marktransport i förväg som tar dig till där du behöver vara utan krav på extra språkkunskaper.

 10. Sista minuten incheckning

  Ditt flyg hem har blivit inställt och du behöver någonstans att övernatta. Få ett hotellrum inom policyn för natten – med en snabb sista minuten-bokningsprocess och fantastiska rabatter som endast nås via mobilen i Egencias app.

Nöj dig inte med att lita på det vi säger, testa själv och se hur enkla förbetalda hotellbokningar är med Egencia.

Letar du efter fler insikter eller trender? Spana in Amex GBT Hotel Monitor för en djupdykning!

* Tillgänglighet till förbetalda hotell beror på ditt företags hotellprogram.

Var detta innehåll användbart?
2

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta oss.