Skip to main content

Nya API:er för att automatisera och ansluta affärsreseprogrammet

Nya API:er för att automatisera och ansluta affärsreseprogrammet

3 min
Publicerades: 21 April 2022
API Developer Center Launch

Av Jayde Phillips, Senior Product Marketing Manager

Egencia utökar sitt digitala utbud med nya API:er, eller programmeringsgränssnitt, som gör det möjligt för organisationer att automatiskt integrera rese- och kostnadsdata med sina egna interna system.

Egencias API:er hjälper till att föra samman olika system, vilket tar bort barriärer och centraliserar fragmenterade uppgifter, så att det blir enkelt att komma åt och hantera resedata. Den öppna plattformen gör det lätt att skapa stabila integreringar som hjälper till att automatisera, ansluta och förenkla hela rese- och kostnadsprocessen.

I samband med att företag förbereder sig inför nästa fas inom affärsresor får en optimerad bokningsupplevelse högsta prioritet för att driva ekonomisk tillväxt. Detta innebär att data delas utan hinder, för en snabbare och mer ansluten användarupplevelse. Men att föra in, samla, stämma av och dela data mellan interna och externa system är en besvärlig och tidskrävande process. Möjligheten att koppla samman system med hjälp av Egencias API:er spelar en avgörande roll i den digitala omvandlingen av kundernas rese- och kostnadsprogram.

I allt från att boka resor till att hantera fakturor hjälper Egencias API:er Travel Managers att utföra uppgifter i stor skala samt att skapa anpassade översikter och fatta snabba beslut baserade på data i realtid.

Och det är inte allt … Egencias nya API Developer Center erbjuder allt du behöver för att komma igång på en och samma plats, för snabb och enkel implementering.

Vilka API:er finns tillgängliga?

Egencia har ett växande utbud av tolv API:er som stödjer varje steg i boknings- och kostnadsprocessen:

API:er för användarhantering integrerar automatiskt data med interna personalsystem och skapar en smidig användarupplevelse genom single sign-on.

API:er för utläggshantering ger en fullständig bild av resekostnaderna och hjälper till att förenkla och konsolidera data för att förbättra budgetering, prognoser och efterlevnad av policy.

API:er för rapportering hjälper företag att centralisera data, skapa anpassade översikter och få realtidsanalyser för att kunna fatta värdedrivande beslut baserade på data.

API:er för säkerhet hjälper organisationer att snabbt hitta och kontakta personalmedlemmar på resande fot för att leda dem till säkerhet.

Vad finns i API Developer Center?

Utvecklare och utveckling av programvara är avgörande för lyckad användning och integrering av API:er, så Egencias nya Developer Center fokuserar på att göra det möjligt för utvecklare att komma igång fort. Den lättnavigerade webbsidan fungerar som en central för den senaste tekniska dokumentationen, snabbstartguider, kodexempel med mera, så att du fortare kan implementera API:erna och få dem att fungera för dig. Dessutom finns Egencias expertteam tillgängligt och kan erbjuda enskild support för att konfigurera och förbereda testmiljön, så att integreringen blir smidig och fungerar.

API Developer Center

 

John Sturino, Vice President of Product & Technology på Egencia:

”Våra kunder måste vara fullt medvetna om hur deras affärsreseprogram påverkar verksamheten. Dessa dataanalyser kommer från flera olika system, och utvecklare spelar en avgörande roll för att få dessa analyser att samspela på ett smidigt sätt. Vi hjälper företag genom att erbjuda flera API:er som är lätta att använda och som för över boknings- och kostnadsdata till deras företagssystem. Detta förser alla delar av organisationen med den innovation som behövs inom affärsresor, och placerar affärsresefunktionen närmare verksamhetens strategiska mittpunkt, där den hör hemma.”

Vad bör jag göra härnäst?

Gå till Egencias API Developer Center för att effektivisera ditt rese- och kostnadsprogram.

Var detta innehåll användbart?
0

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta oss.