Skip to main content

Besparingar Och Statistik – Affärsreselösningar För Data Och Rapportering

Savings And Analytics
Savings And Analytics Mobile

Dynamisk grafik och centraliserad data

Högkvalitativa rapporter, praktisk data och möjligheter att göra besparingar nära till hands.

Bust Travel

Affärsresor som tillväxtstrategi

Vare sig du tillhör en stor organisation med globalt fotavtryck eller ett uppstartsbolag som blåst nytt liv i branschen, bör affärsresor vara en del av din tillväxtstrategi.

Det räcker inte med att etablera ett affärsreseprogram — du behöver öka din insikt om din data för att kunna mäta resultaten av ditt reseprogram.

  • Egencia Analytics Studio centraliserar ditt affärsreseprograms data och visar dig rapporter i en dynamisk panel. Du kan visa rapporter av generella resultat eller fokusera på specifika uppgifter.
  • Ta pulsen på ditt affärsreseprogram med rapporter som ger en översikt av hela programmet, eller analysera flyg-, hotell-, tåg- och bilrapporter i detalj.
  • Oavsett vilken typ av data du vill se har vi redan gjort grovarbetet åt dig så att du kan fokusera på de mätvärden som är viktigast för din verksamhet.. Använd analyserna från Analytics Studio för att optimera dina besparingar, öka policyefterlevnad och få fler nöjda resenärer.
Black background promo blade

Förvärv och överlåtelser: Hur du anpassar ditt affärsreseprogram

Företagsförvärv och -överlåtelser till ett rekordhögt värde av över 3,3 biljoner USD ägde rum under 2018. Få reda på hur du justerar ditt affärsreseprogram när företaget omstruktureras.

Spara tid och pengar

Anställda som är nöjda under sina resor kan bli viktiga för rekrytering av ny personal. Du gör enorm skillnad genom att erbjuda ett affärsreseprogram som är tydligt, lätt att förstå och passar deras behov. Vi äger 100 % av vår teknologi vilket innebär att vi kan tillhandahålla en konsekvent upplevelse för både resenärer och arrangörer vare sig de använder Egencia online, i vår app eller via våra resekonsulter.

Men en fantastisk reseupplevelse slutar inte där. Vi har ett specialiserat konsultteam som använder Fare Savings Finder för att hitta flyg till lägre pris och sparar pengar åt dig. Vi använder maskininlärning för Smart Mix, en funktion som ger dig och dina resenärer den bästa hotell- och flygsorteringen när du bokar. Det innebär att du kommer se de mest relevanta alternativen först som tar hänsyn till personliga val, resehistorik och priser som följer din policy.

Teknologin för vår plattform kommer i första hand för att vi ska kunna ge resenärer och Travel Managers en bättre upplevelse. Vi har en bokningsandel online på över 88 %, och kan öka din produktivitet genom vår bokningsplattform som enkelt kan nås från alla enheter.

Checklista för besparingar på affärsresor

Save Time And Money
Data Makes The Difference

Data gör skillnad

Egencia är den enda affärsresebyrån (TMC) som kan sammanslå all din resedata både online och offline på ett enda ställe, så att du inte behöver synkronisera olika system.

Vår digitala reseplattform skapades med er som jobbar med affärsresor i åtanke. Det innebär att du kan skapa rapporter för ditt företags affärsreseprogram och vara säker på att du alltid har full översikt.

Vi förverkligar ditt reseprogram med hjälp av datavisualisering i Analytics Studio. Med en mängd olika filter, dynamiska tabeller, grafer och intuitiva verktyg har du all information nära till hands och tillgänglig när som helst. Det gäller allt från att ladda ned bilder, Excel-filer eller rådata, till att spara rapporter som PDF-filer. Vill du kontrollera policyefterlevnad för en specifik resenärsgrupp? Bara ställ in relevanta filter så ser du alla uppgifter.

Vi förstår att affärsresor innebär mycket pusslande, och att det finns ett behov av att agera snabbt och med beslutsamhet. Det är därför vi har fört in allt du behöver i Analytics Studio för att hjälpa dig att få insikt i ditt programs resultat och identifiera besparingar.

Så förbättrade Air Methods sina affärsresor med data

Light-grey-mobility

Datadrivna affärsresebyråer (TMCs) hjälper till att driva ditt affärsreseprogram

Data är en del av vår vardag. Vi utnyttjar mer än 189 miljarder rader med data för att erbjuda våra kunder den bästa onlineupplevelsen och ge Travel Managers den information de behöver för att göra besparingar. Lär dig hur du kan använda ditt affärsreseprograms data.

Visa dig från din bästa sida

Skapa snabbt visuella tabeller som gör intryck.

Imponera på olika team, partners och ledningen med slagkraftiga, visuella analyser i dina presentationer. Egencia Analytics Studio gör det enkelt för dig att göra din röst hörd och påvisa värdet av ditt affärsreseprogram.

Det är dags att höja dina besparingsförväntningar.
Boka en demo idag.