Skip to main content

Besparingar På Affärsresor: Egencias Leverantörsnätverk

Supplier Network
Supplier Network

Våra resurser ger dig fördelar

Vårt breda utbud ger dig bättre affärsresealternativ.

Best of both worlds
96 %
av alla bokningar
var mer förmånliga än publicerade priser

Få tillgång till förstklassigt leverantörsurval

Egencia ger företag och resenärer många valmöjligheter.

Ditt företags avtalspriser är tillgängliga genom vår plattform. I tillägg får du tillgång till ett stort urval av förhandlade erbjudanden från leverantörer på Expedia.com. Detta betyder att du kan dra nytta av vårt nätverk av leverantörer utan att gå miste om bra erbjudanden som också är tillgängliga för offentligheten. Detta är särskilt praktiskt för platser där du inter har avtalspriser eller en leverantör på plats.

Priser för Egencia Preferred Hotel

Ge dina resenärer tillgång till specialpriser som vi satt med affärsresenärer i åtanke genom programmet Egencia Preferred Rate. Dessa erbjudanden finns på över 35 000 hotell. Dina exklusiva förmåner kan vara:

  • Gratis frukost
  • Bonuspoäng
  • Parkering
  • Wi-fi
  • Minimirabatt på 10 %
  • Avbokning samma dag

Utnyttja dessa erbjudanden för att komplettera ditt hotellprogram på platser där du inte har avtalspriser på hotell.

Egencia-Preferred-Hotel-Rates
Egencia Add-On

Egencia Add-On

Spara pengar med exklusiva priser genom Egencia Add-On upp till 10 dagar efter att du bokat flyg, tåg eller bil. Resenärer kan också dra fördel av exklusiva hotellpriser på utvalda hotell.

Tågresor är populära bland resenärer eftersom det är enkelt och smidigt. Det är också ett miljövänligare färdmedel som minskar resans klimatpåverkan. Du kan boka med det tågbolag du föredrar eftersom vi samarbetar med ledande distributionsplattformar som SilverRail och Amadeus.

Ibland är bilkörning det enda sättet att ta sig dit man behöver. Du kan välja biltyp efter behov, allt från hyrbilar till flyttlass, när som helst. Vi erbjuder ett urval på över 15 hyrbilsfirmor med mer än fem miljoner fordon över hela världen. Nio av våra partners erbjuder företagspriser för hyrbilar på över 30 000 orter över hela världen, som ger rabatt genom programmet Egencia Preferred Rate.

19 steg för att spara tid och pengar

Optimera ditt reseprogram med Egencias 100 bästa hotell

Programmet Egencias 100 bästa företagshotell väljer ut hotell från hundratusentals boenden över hela världen som prioriterar gästens upplevelse, både genom att erbjuda den bästa servicen och genom att erbjuda bra värde för affärsresenärer.

Top-100-hotels-2019

Vill du veta mer?
Kontakta vårt försäljningsteam.