Skip to main content

Affärsreseupplevelsen under coronaviruskrisen

Återbetalning av hotell: att sätta resenärer i första rummet

2 min
Publicerades: 08 September 2021
customer-service-banner.jpg

Av Mark Hollyhead, Chief Operating Officer

Alltsedan coronaviruset började spridas runt världen har vi sett en inverkan utan dess like på reseindustrin. Våra kunders stora utmaning är att erbjuda affärsresenärer stöd på resande fot, och våra leverantörers är att försäkra sig om att deras policyer reflekterar de ändringar som inträffar runtom i världen. Detsamma gäller för Egencia. Något som inte har ändrats är vårt kollektiva fokus på kunden. Tillsammans gör vi världen lättare att nå för företag jorden runt, och vårt samarbete har aldrig varit viktigare än vad det är just nu.

Det här gör Egencia idag: avbokning av hotell

Vi har arbetat febrilt för att avboka eller boka om resor å våra resenärers vägnar, men det ständigt föränderliga läget har varit en utmaning.  För att förenkla situationen introducerar vi idag vår policy för hotellavbokning i nödsituationer för att hjälpa våra kunder. Policyn innebär att alla kunder vars hotellbokningar infaller från 16 mars till 31 maj 2020 som vill avboka utan att betala avbokningsavgift kan göra det vare sig deras ursprungliga bokning var icke-återbetalningsbar eller inte. Det är enkelt att avboka; du behöver bara gå till din hotellbokning hos Egencia och avboka minst 24 timmar före incheckning. Avbokningar kan utföras i din webbläsare eller via Egencias mobilapp.

Framtiden i sikte

Situationer som den vi står inför idag tvingar oss att konstant reflektera över våra lösningar, vilket vi värdesätter på Egencia. Det är en del av vår kultur och vi anser det vara ett måste på listan över våra kompetenser. Detta är bara ett av flera snabba beslut som vi har fattat för att hjälpa våra kunder under den här utmanande tiden.

Vi gör vårt bästa för att försäkra oss om att våra Travel Managers och resenärer har all information de behöver och teknologin för att stödja dem under hela resan. Vi är stolta över att kunna fatta dessa beslut snabbt och vidta åtgärder som gagnar våra kunder.

Vill du avboka ditt hotell ska du gå till din bokning hos Egencia i din webbläsare eller i mobilappen. Vill du ha mer information kan du gå till Egencias hjälpcenter för att få senaste nytt, meddelanden och information om resor under coronaviruspandemin. 

Gå med i vårt nätverk online, Egencia Connect, för att bland annat nätverka direkt, ta del av råd och tips samt få nyheter om Egencia. Vårt nätverk online finns för närvarande endast på engelska, men alla som trivs med att kommunicera på engelska uppmanas att gå med.

Var detta innehåll användbart?
0

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta oss.