Skip to main content

Så fungerar Atradius decentraliserade affärsreseprogram

atradius-case-study.jpg

Atradius decentraliserade affärsreseprogram

3 min

Publicerades: 30 juni 2020

Det globala försäkringsbolaget Atradius använder Egencia för att leverera en enda lösning för affärsresor över flera regioner. Hantera ett decentraliserat affärsreseprogram   Atradius levererar kreditförsäkring i över 54 länder i hela världen. Som ett verkligt multinationellt företag spelar affärsresor en viktig roll för att stödja företagets interna och externa kontakter. Atradius har ett decentraliserat affärsreseprogram, där alla länder har en Travel Manager i företaget som valde och implementerade en önskad affärsresebyrå. Atradius som tidigare arbetade med en mer traditionell affärsresebyrå valde uttryckligen Egencia i specifika regioner för vårt användarvänliga, intuitiva onlinebokningsverktyg. ”Vi har 4 500 anställda globalt just nu”, säger Atradius inköpare Arno Beekhuizen. ”Över en tredjedel av dessa är baserade i Belgien, Frankrike, Nederländerna och USA – länder som arbetar med Egencia.” Flera länder arbetar med Atradius, vilket i hög grad förenklar administrationen av affärsreseprogrammet. ”Vi har ett avtal med en enskild affärsresebyrå för alla dessa länder”, förklarar Arno. ”Jag skulle gärna vilja göra det obligatoriskt för alla länder att använda Egencia.”

”Egencia gör mycket lokalt för att stödja varje region. Varje region arbetar med Egencia för att väva in alla skattemässiga och juridiska krav i programmet”

Varje land har sina egna specifika utmaningar och behov när det gäller affärsresor. Vi erbjuder en affärsreselösning som är konsekvent mellan olika regioner, med resebokning, hantering, administration, rapportering, säkerhet och omfattande utbud på en och samma plats. Förenkla rapportering och utgifter för affärsresor Rapportering är viktigt för Atradius, och den visuella data som finns i Egencia Analytics Studio hjälper dem att fatta beslut. ”Vi använder oss mycket av rapportering på Atradius. Jag kan använda rapporterna för att få en översikt över hela programmet och använda siffrorna i bredare facilitetsrapportering”, förklarar Arno. ”Vi kan se orsakerna till att människor inte efterlever policyer, och vi kan använda den informationen till att ändra policyer vid behov.” Egencias resenärsspårning ger också viktig säkerhetsrapportering som hjälper Atradius att planera för krishantering och stödja affärsresenärer när de är på resande fot. ”Vi vill veta var resenärer befinner sig, var de planerar att vara och var de har varit så att vi kan erbjuda säkerhet”, säger Arno. En enkel reseutläggshantering är en annan prioritet för Atradius affärsreseprogram och Egencia kan hjälpa dem på flera sätt. Vi samarbetar med specialiserade finansorganisationer för att erbjuda resekontoalternativ. Dessa organisationer kan sedan tillhandahålla ekonomisk expertis medan vi levererar affärsreseexpertis och bidrar med teknologi som underlättar resebetalningar. Vi kan sedan ge Atradius ett ekosystem som är komplett med informationsrik data för att hjälpa dem att hantera och optimera sina utgifter.

”Från våra resenärers synvinkel betalas de flesta av hotellen och flygen av företaget och inga utgifter krävs av dem. Det har sparat oss och våra resenärer mycket tid och administration”

”Vårt program är integrerat med ett mycket praktiskt resekonto. Vi anpassar våra utläggsrapporter och kombinerar dem med rapporter från Egencia.” Läs om hur Egencia hjälper globala organisationer stödja lokala policyer i flera regioner. Dela det här inlägget på LinkedIn eller Twitter.

Var detta innehåll användbart?
0

Är du intresserad av att införa ett konsekvent affärsreseprogram som även tar hänsyn till lokala nyanser? Kontakta oss idag.