Skip to main content

Jobbesök hos Youssef Attalla

3 min
Posted: 24 September 2021
Youssef Attalla – Director, Technology - Mobile Team – at Egencia

Youssef Attalla
Director, Technology – Mobile Team på Egencia

Vilken del av jobbet uppskattar du mest?

Att hela tiden lära mig nya saker och få nya utmaningar att ta mig an. Det var först när jag bytte från att arbeta med nöjesresor till att arbeta med affärsresor som jag började förstå hur stor och mångsidig resebranschen är. Eftersom jag själv är mycket intresserad av resor får jag arbeta med något jag kan relatera till på ett personligt plan varje dag. Dessutom får jag arbeta med många smarta, ödmjuka och motiverade människor som jag nu inte bara ser som mina medarbetare, utan som en del av min familj.

Vilket har varit ditt stoltaste ögonblick hittills under din tid hos Egencia?

Jag var som stoltast när vi lyckades hantera alla utmaningar och osäkerheter som drabbade branschen i samband med covid-19. Vi tillhandahöll flera viktiga funktioner inom en mycket kort tid för att hjälpa användare hantera alla störningar. Vi kunde erbjuda reseråd, självtjänster för avbokningar, flygbolagskredit, chattfunktioner och mycket mer. Allt detta utan att kunna träffas fysiskt för att bolla idéer om lösningar och arkitektur. För mig visade det verkligen styrkan hos vårt team och vårt företag.

Vad gör Egencia till en bra arbetsplats?

Att Egencias värderingar om att främja mångfald, skapa möjligheter till ideellt arbete och matcha donationer sammanfaller med mina egna värderingar. Jag skulle även säga att kombinationen av att alltid kunna lära sig nya saker och ha nya spännande problem att lösa är en bidragande orsak.

Varför skulle du rekommendera en karriär i ditt team?

Bland annat för att vi har ett underbart samspel mellan olika team och att vårt team består av ett gäng riktigt begåvade människor. Jag tycker även att vårt mobilteam är den perfekta platsen för att utveckla både djupa och breda kunskaper. Du får vara med och hantera alla delar av våra teknologier eftersom vi äger våra egna tjänster, hela vägen ned till användargränssnitten och användarupplevelserna. Mobilappen omfattar alla produkter i vårt utbud och tillhandahåller alla funktioner som behövs både före och efter bokningar, så du får möjligheten att lära dig om alla delar av verksamheten och samarbeta med alla team i företaget.

Vilket råd skulle du ge personer som skulle vilja börja arbeta hos Egencia?

Mitt råd skulle vara att sträva efter att lära dig så mycket du kan. Visst är det viktigt att ha grundläggande och tekniska färdigheter, men det är praktiska erfarenheter och viljan att växa som gör att Egencia skiljer sig från andra företag. Ta dig an utmanande uppgifter som du kanske inte är helt bekväm med att hantera. Skapa relationer med andra teammedlemmar och var nyfiken på vad de andra teamen håller på med. Här är alla villiga att hjälpa varandra, särskilt nyanställda, och om du är ny bör du aldrig tveka inför att ställa frågor eller att be om hjälp.


Är du redo att omvandla nutidens reseteknologi?

Vi är pionjärer. Vi är problemlösare. Vi tycker om människor.  Du kan bli en del av en engagerad, global familj och få fördelar som flexibla arbetstider, reseersättning, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och mycket mer.

Bli en av oss

Was this content helpful?
1

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta oss.