Skip to main content
egmont-tv-filming.jpg
REFERENSKUNDER Egmont

Kontrollera utgifter med centraliserad data

2 min
Företag
Egmont
Bransch
Media
Antal anställda
6,000

Egmont är en ledande nordisk mediegrupp som publicerar och distribuerar innehåll för film och tv i fler än 30 länder. Med över 6,000 anställda och 100 företag inom Egmont var det oerhört viktigt att centralisera resedata och kontrollera utgifter för att skapa en enhetlig bokningsupplevelse. 

Se videon för att ta reda på hur Egencias globala plattform gör Egmonts affärsresor enklare och mer framgångsrika.

Är du redo att förbättra hurdu hanterar resedata? Kontakta oss idag.

Video Transcript:

“Att samarbeta med en partner med liknande mål och kultur är mycket viktigt för ett företag som Egmont. Vi är en organisation med över 100 företag, vilket gör det oerhört viktigt för oss att företagen vi samarbetar med rör sig framåt i samma hastighet som vi gör.

Problemet vi hade innan vi ingick vårt samarbete med Egencia var att det var många som bokade och hanterade hotellbokningar utanför plattformen. Genom att samarbeta med Egencia får vi ut mer av vår data och vi kan samla in information om var alla reser. Nästan ingen bokar utanför policy, och om de gör de har de en bra anledning.

Jag tror att ett av problemen med att driva organisationer med flera företag och i flera länder är att det finns många olika lagar i de olika länderna. Företagen har också olika kulturer och förväntningar. 

För oss är det viktigt att vi har vår data centralt och sedan kan distribuera den till de anställda. När jag ringer Travel Managers är det viktigt för mig att de vet allt om företaget och deras resenärers resmönster.

En eller två gånger om året tittar jag på utgifterna från det senaste året eller de senaste sex månaderna, och sedan frågar jag mig: Finns det några leverantörer eller potentiella hotell som vi lägger större utgifter på, men som vi inte har något erbjudande eller avtal med?

Att kunna gå in och se samma plattform och samma layout i alla företag är mycket viktigt. Medarbetare flyttar mellan olika företag, så på så sätt kan vi som företag vara mer flexibelt, vilket även är viktigt för alla våra partners och produkter vi använder.

Was this content helpful?
0