Skip to main content

Besparingar och expansion med affärsreseteknologi

Save and scale with Egencia business travel technology

Spara och expandera med Egencias affärsreseteknologi

5 min

Publicerades: 02 juli 2020

I samband med att företag förbereder sig för världen efter coronaviruset ändras prioriteringar. Företag måste arbeta smidigare och smartare för att hålla sig flytande, och det innebär större fokus på hantering av reseutgifter. Många framgångsrika företag har en stark resekultur, vilket innebär att deras ledare och processer behandlar affärsresor som en strategisk investering med mervärde. Dessa företag bör fokusera på att arbeta med en affärsresebyrå med teknologi som har en historik av att spara tid och pengar samt förbättra reseupplevelsen. Egencia var den första innovatören inom digitala affärsresor. Vi har medvetet utformat våra bokningsverktyg för att fungera på alla enheter, så att de kan stödja Travel Managers och affärsresenärer när som helst under resan, var de än befinner sig. Vår teknologi reser med dig, så att du får tillgång till samma kraftfulla lösning, vare sig du är vid ditt skrivbord eller på en affärsresa. Teknologi som stöder förändring på Splunk och James Fisher Marine Services Ltd. Hur vi arbetar förändras snabbare än någonsin, och därför är det viktigt att arbeta med en affärsresebyrå som förutser dina behov och som snabbt kan anpassa sig till rådande förhållanden. Egencia ger stöd åt företag i alla storlekar och i alla branscher. Företag som växer eller ändras för att anpassa sig till en ny situation tycker att de olika delarna av vår lösning är till stor hjälp. Vår reseteknologi innehåller personalisering, Savings Finder for Air and Hotel och integrerade resepolicyer. Dessa funktioner gör att de resetjänster och alternativ som ger mest värde, är inom policy och har det bästa priset visas först för dina affärsresenärer. Oavsett storleken på ditt företag eller hur företaget förändras, gör detta att Travel Managers lätt kan göra besparingar.

På Splunk älskar vi bra teknologi. Och det är alltid svårt att hitta teknologi som kan växa med oss och som är hållbar. Vi behövde teknologi som kunde möta oss vid vårt måldet är en del av vår kultur. Hur inför vi teknologi som verkligen fokuserar på kunderna? När jag säger kunder menar jag mina anställda och mina resenärer. Så bidrar jag till kulturen på Splunk. Jag ser till att de har verktyg som är relevanta, uppdaterade och som är precis vad de förväntar sig från en vanlig marknadsplats för resebokning.”

– Joy Anzinger, Senior Manager of Global Travel på Splunk

Resenärer tycker om våra enkla bokningsverktyg och vår bekanta bokningsupplevelse, som tar bort stressen med ändringar i sista minuten eftersom det är lika enkelt att ändra dina resor som det var att boka dem. Och Egencias bästa pris erbjuder ytterligare förmåner, som gratis avbokningar, frukost och wi-fi, för att skapa en positiv upplevelse med fokus på resenären.

”En av de viktigaste fördelarna med Egencia är att resenärerna själva kan se sin resplan och avboka med en knapptryckning. Detta är ofta nödvändigt, eftersom många projekt är brådskande och kräver hög flexibilitet.”

– Lisa Murphy, Business Operations Team Lead på JFMS

Kostnadsbesparingar med rapportering och utbud på Nasdaq och Skyjack Företag behöver teknologi som kan erbjuda konkreta besparingar. Ett av de sätt som vår teknologi hjälper företag att spara på affärsresor är med robust rapportering. För många av våra kunder är möjligheten att få djupa analyser om sina reseutgifter mycket viktigt.

Egencia hjälpte Nasdaq att göra stora besparingar på flera sätt, bland annat genom att ge tydlig insyn i reseutgifterna. Nasdaq sparade över USD 500 000 de första sex månaderna med Egencia och minskade tiden de lade på att hantera resor med 50 timmar i veckan.

– Nasdaq, fallstudie

Bakom vår enkla och igenkännbara teknologi erbjuder Egencia resealternativ från i genomsnitt 290 flygbolag över hela världen. Fler flygalternativ, kombinerat med ett bokningsverktyg online som innefattar policyintegrering, gör det möjligt för Travel Managers att ge preferens till biljetter med vissa priser eller klasser för att uppnå stora besparingar i deras affärsreseprogram.

Under det första året med Egencia sänkte Skyjack sitt genomsnittliga pris på inrikesbiljetter med 28 %.

Skyjack, fallstudie

Teknologi som stöder Travel Managers på NTTS och Splunk Möjligheten att kunna arbeta från vilken plats som helst är av största vikt. Det innebär att säkerhet och riskhantering prioriteras högt av Travel Managers. Med Egencia kan Travel Managers dra nytta av en pappersfri godkännandeprocess i realtid, så att resenärer inte sitter och väntar, oavsett vilka förändringar som kan dyka upp.

Egencia gör att jag lyckas tack vare att jag har all data jag behöver inom räckhåll, oavsett om det handlar om att hantera säkerhet eller utgifter, eller om att ta en resenär från A till B för att träffa en kund som kan hjälpa oss att utöka vår verksamhet.”

– Joy Anzinger, Senior Manager of Global Travel på Splunk 

Coronaviruspandemin är en viktig påminnelse om att förändring kan komma snabbare än någon kan förutse. Men det är ändå möjligt att vara förberedd på det okända. Att omedelbart kunna hitta dina resenärer, veta att de får aviseringar om trafikstörningar och  ha förmågan att direkt uppdatera resepolicyer som svar på globala händelser gör att du kan hjälpa dina resenärer att hålla sig säkra, även om de befinner sig på andra sidan jorden.

”Tack vare Egencia vet vi var våra medarbetare borde vara. Eftersom alla måste boka genom plattformen kan vi använda resenärsspårningen för att se var de befinner sig, vilket gör att vi kan planera för krishantering.”

– Tricia Lim, EVP för affärsplanering på NTT Singapore

Egencias riskhanteringsteknologi gör det lättare att spåra resenärer, ändra resepolicyer, dela brådskande aviseringar och planera för riskhantering. Det minskar också stressen för Travel Managers och frigör värdefull produktiv tid. Du behöver inte växla mellan flera bokningsverktyg från olika leverantörer, eftersom allt finns på en bekväm plats med Egencia. Hämta vår checklista med viktiga tips om hur man sparar på affärsresor för att läsa mer om hur vår användbara teknologi kan hjälpa dig att kontrollera reseutgifterna och spara pengar. Dela det här inlägget på LinkedIn eller Twitter.
Var detta innehåll användbart?
0

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta vårt team.