Skip to main content

Så optimerar Tech Data global Travel Management

Global-travel-management-at-tech-data.jpg

Tech Data förenklar global Travel Management

1 min
FÖRETAG:
Tech Data
BRANSCH:
Teknologidistribution
ANSTÄLLDA:
14 000

Publicerades: 14 maj 2020

Den globala teknologidistributören Tech Data har sedan 1974 hjälpt företag som Apple, Cisco, HP och Microsoft att få ut sina produkter på marknaden.

EU Travel Team Leader Joan Santalo stödjer Tech Data för att boka och hantera affärsresor strategiskt som globalt företag. Att förstå nyanserna mellan olika länder inom ett multinationellt företag är bara en bit i det stora pussel som läggs för att skapa och underhålla ett välfungerande affärsreseprogram.

Vi på Egencia har haft ett nära samarbete med Tech Data för att försäkra oss om att både europeiska och lokala regler för varje land respekteras i den globala affärsreselösningen. “Vi kan till exempel använda tåglösningen vi har i Frankrike och tåglösningen vi har i Storbritannien — och vi har lokala reseagenter som känner till svårigheterna och egenheterna för varje land och hur de kan vara till nytta för oss”, förklarade Santalo.

Som teknologiföretag har det även varit viktigt för Tech Data att ha tillgång till effektiv och användarvänlig teknologi. Med allt från tydlig data och rapportering som påverkar beslutsfattandet till en smidig och enkel användarupplevelse konstaterade Santalo att Egencia är den affärsresebyrå som passar perfekt för Tech Datas affärsbehov.

I videon får du mer information om hur Egencia hjälper Tech Data att hantera ett globalt affärsreseprogram med lokala nyanser. Dela det här inlägget på LinkedIn eller Twitter.

Var detta innehåll användbart?
0

Interested in bringing consistency to your corporate travel programme while keeping local nuances in mind? Talk to us today.