Skip to main content

Därför valde Splunk Egencia som affärsreseleverantör

marquee-image-egencia-business-travel-policy-compliance.jpg
CASE STUDY Splunk

Därför valde Splunk Egencia som affärsreseleverantör

2 min
COMPANY
Splunk
INDUSTRY
Technology
EMPLOYEES
4000+

Multinationella programvaruföretaget Splunk gör maskindata tillgängligt, och användbart för alla. Det snabbt växande företaget Splunk älskar bra teknologi och vill erbjuda sina resenärer de mest relevanta och uppdaterade verktygen.

Se videon för att se hur Egencias globala plattform gör Splunks resor enklare och mer framgångsrika.

Är du redo att förbättra dina affärsresenärers upplevelse? Kontakta oss idag.

Video transcript

”Splunk är ett teknologiföretag. Vi specialiserar oss på maskindata, vilket innebär att vi avläser och analyserar maskindata för att göra det användbart. Jag ser rollen som Travel Manager på Splunk som en serviceroll. Jag ser det som att ge resenärerna verktyg och teknologi som hjälper dem att resa på enklast möjliga vis, så att de kan fokusera på sitt arbete. En av de saker jag älskar med att samarbeta med Egencia är att det fungerar för oss på en global skala. Vi behöver en global plattform, men jag ville ha lokalt innehåll.

Det jag tycker bäst om med Egencia är friheten jag har inom verktyget, att jag kan göra ändringar när jag är på språng och lägga till profiler. Jag älskar att jag har detta lättillgängligt. Rapporteringen är också fantastisk. Jag älskar att jag får rapporter när någon påverkas av väder, terroristattacker, eller något annat som kan påverka resan, och att jag snabbt vet exakt vem som påverkas så att jag kan kontakta dem och erbjuda hjälp.

På Splunk älskar vi bra teknologi. Eftersom vi växer så fort är det alltid svårt att hitta en teknologi som kan växa med oss och som är hållbar. Vi behövde en teknologi som kunde möta oss dit vi var på väg, så en del av vår kultur är att hitta ett sätt att implementera en teknologi som är mycket kundorienterad. När jag säger kunder menar jag mina anställda och mina resenärer. Så bidrar jag till kulturen på Splunk. Jag ser till att de har verktyg som är relevanta, uppdaterade och som är precis vad de förväntar sig från en vanlig marknadsplats för resebokning.

Egencia gör att jag lyckas tack vare att jag har all data jag behöver vid mina fingertoppar, oavsett om det handlar om att erbjuda säkerhet, om att ändra utgifter, om att ta en resenär från a till b eller att ta sig till en kund som kan hjälpa oss att utöka vår verksamhet”. 

Var detta innehåll användbart?
0

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta vårt team.