Skip to main content

Så fick Zeb nöjda resenärer över hela världen

Berlin-train-station-.jpg
REFERENSKUNDER Zeb

Så fick Zeb nöjda resenärer över hela världen

2 min
Företag
Zeb
Bransch
Konsulttjänster
Antal anställda
1,000

Den multinationella konsultfirman Zeb förbättrar både resultaten och styrkan hos sin kundbas med hjälp av expertkunskap inom strategi, försäljning, organisering och företagsledning.

Genom insikten att nöjda resenärer leder till bättre resultat och ökad lojalitet, uppmuntrar Zeb sina affärsresenärer att fatta egna beslut som baseras på individuell komfort och bekvämlighet.

Se videoklippet och ta reda på hur Egencias globala plattform gör boknings- och reseupplevelsen hos Zeb bättre och enhetligare.

Video Transcript:

”Vi valde Egencia för att de erbjuder oss den modernaste metoden för bokningar och resor online. De har en exceptionell databas som ger oss kontroll över våra reseutgifter, och de finns i alla länder vi arbetar i, vilket har gjort att integreringen med vårt affärsreseprogram har gått mycket smidigt.

På våra företag tror vi på en platt organisation och att våra anställda kan fatta sina egna beslut när de är på resande fot. Därför vill vi inte kontrollera dem för mycket, utan vi litar helt enkelt på deras omdöme när det gäller affärsresor. De tillbringar många nätter på hotell och behöver en bekväm miljö. Det är viktigt att de trivs och inte frågar sig själva: ’Varför bor jag på det här hotellet? Har jag ens valt rätt jobb?’

Vi har våra egna enkäter som vi skickar till resenärerna. Vi frågar hur nöjda de är med produkterna och våra köp på hotellen, vilka tjänster de vill ha utöver det vi redan arrangerat och vilka saker som behöver förändras.

Nöjda resenärer har stor betydelse för kvaliteten på våra tjänster. Vi var ute efter en resebyrå som kan tillgodose resenärernas behov, oavsett var de är, i vilket land de arbetar eller var de är anställda. Det är inte så lätt att hitta en komplett digital upplevelse, där du kan använda samma verktyg, onlineverktyg och appar.

Vi har ett system som fungerar likadant i alla länder från början till slut. så även om vi har multinationella team, använder alla samma verktyg och får samma upplevelse. Det är fantastiskt att allting fungerar likadant för alla.”

Var detta innehåll användbart?
0