Skip to main content

Hantering, plattformar, mjukvaror och IT för affärsresor

Business Travel Platform
Business Travel Platform

Plattformslösningar för affärsresor

Följ ett ledande företag. En plattform. En lösning för alla dina affärsresebehov.

Travel Technology Pioneer

En pionjär inom reseteknologi

Egencia har banat vägen för hur affärsresebyråer (TMC) driver sin verksamhet. Våra teknologiska innovationer erbjuder lösningar för affärsresenärer så att de kan resa på ett bekant och användarvänligt sätt.

Vi ger dig den bästa upplevelsen av affärsresor genom att ständigt förnya de sätt affärsresor kan fungera för dig. Detta gör vi genom: 

  • Ett nätverk av leverantörer som sträcker sig bortom flyg, tåg, bil och hotell och som även hjälper till med andra delar av resan (såsom lounger, wi-fi och information om destinationen).
  • Programvara för affärsresor som stöder ditt affärsreseprogram och hjälper dig att spara tid på att fylla i reseräkningsrapporter.
  • Prediktiva analyser som ger dig och dina resenärer de bästa resealternativen.
  • Kundtjänst som använder sig av artificiell intelligens.
  • En plattform med flera kanaler, som fungerar som du – påbörja en bokning på en enhet och avsluta den senare på en annan.

Besparingar och statistik

Ödsla inte fler timmar på att sammanställa data från olika kalkylprogram. Vi gör grovjobbet åt dig och centraliserar ditt affärsreseprograms data – online och offline – på vår plattform, så att du enkelt har tillgång till allt på samma ställe.

Vår robusta lösning genererar dataanalyser som kommer direkt från vår plattform. Istället för att behöva förlita dig på olika verktyg från tredjeparter kan du spara tid med vår centraliserade strategi. Du kan se dynamiska visuella rapporter för ditt reseprogram och får indikationer på besparingsmöjligheter.

Savings and analytics
Expert-Support
80 %
av alla samtal
besvaras inom 20 sekunder

Expertservice

Vi har över 2 500 affärsresekonsulter som erbjuder support för resenärer, arrangörer och Travel Managers i hela världen, dygnet runt, alla dagar om året.

Våra resekonsulter ser det du ser på plattformen och kan därmed hjälpa dig och dina resenärer genom varje del av resan. Vid telefonsamtal ser våra resekonsulter resenärens nummer och reseuppgifter så att de kan ge bästa möjliga service.

Egencias mobilapp

Vår branschledande mobila teknologi levererar robusta funktioner för alla användare: resenärer, godkännare, arrangörer och Travel Managers. Vi uppdaterar och förbättrar konstant vår app för att resenärer så enkelt som möjligt ska kunna boka, se sina resplaner och få meddelanden. Vi erbjuder också exklusiva mobilfunktioner såsom särskilda hotellpriser och val av marktransport.

Travel Managers och arrangörer har insyn i resenärernas bokningar så att de kan hantera resplaner när som helst. De kan godkänna eller avvisa resor med bara ett par tryck i appen, eller hålla koll på och spåra resenärer över hela världen med resenärsspårning.

Egencia Mobile App
Policy and approval

Policyer och godkännande

Vi gör det enkelt att hantera din resepolicy och att godkänna resor genom att du snabbt kan se dina resenärers resplaner i alla bokningskanaler. Ditt företags resepolicy och process för godkännande är också synliga, automatiserade och integrerade i plattformen, med visuella och intuitiva riktlinjer så att dessa efterlevs oavsett hur dina resenärer bokar sin resa.

Med Egencias lösning kunde Nasdaqs Travel Manager introducera företagets nya affärsresepolicy och hjälpa resenärerna att boka resor inom policyn. Möjligheten att justera policyn efter behov gjorde att företaget kunde vidta snabba åtgärder baserat på trender och nya besparingsmöjligheter. De introducerade även en process för godkännande innan resa.

Se fallstudien

Riskhantering för resenärer

Säkerhetsrisker vid resor - från ogynnsamma väderförhållanden, strejker eller politiska händelser - finns överallt och kan inträffa när som helst. Detta visar hur viktigt det är att erbjuda en lösning för riskhantering som förser våra kunder med aktuella nyheter samt rak och tydlig kommunikation. Det är även viktigt att kunna erbjuda resenärsspårning, medicinsk assistans och säkerhetsassistans.

Vissa destinationer kan innebära en alldeles för stor risk för ditt företag och du kan begränsa resor dit efter behov. Vi skickar dagliga meddelanden till Travel Managers och varnar för eventuella incidenter genom att skicka särskilda notiser, inklusive en lista över resenärer som påverkas. Travel Managers kan också hämta en lista över resenärer från resenärsspårningen online eller i appen om en nödsituation uppstår.

För kunder med behov av extra stöd när det gäller riskhantering samarbetar vi med ett antal leverantörer för just detta.

Se fallstudien

Traveler risk management
Supplier Network

Leverantörsnätverk

Vårt omfattande utbud bygger på ett brett nätverk av sammanställare av globala distributionssystem (GDS) för produkter, tågbolag och hotellalternativ till lägre pris. Den här strategin är grundläggande för vad våra kunder vill ha: valmöjlighet samt lokala och relevanta resealternativ över hela världen.

Det är jättebra att ha ett stort reseutbud, men när det kommer till företagskunder vet vi att det är avgörande att erbjuda relevanta, rekommenderade priser så snabbt som möjligt för att minska tidsspillan på bokningar.

Egencia har ett utbud på fler än 500 000 hotell och erbjuder Egencia Preferred Rate på fler än 35 000 av dessa. Det inkluderar bekvämligheter som frukost, wi-fi och parkering, och allt har avtalats exklusivt för affärsresenärer. Vi utser även de 100 bästa hotellen för affärsresor, en årlig utnämning av de mest kundorienterade hotellen över hela världen.

Utöver arbetet med hotell har vi tillbringat de senaste 20 åren med att bygga upp relationer med leverantörer för hela reseupplevelsen. Våra leverantörer täcker mer än 30 000 städer i över 200 länder.

Behöver du bättre lösningar för affärsresor?
Vi hjälper dig.