Skip to main content

Riskhantering, affärsresemeddelanden och råd

Corporate Travel Manager Creates Risk Management Strategies
Corporate Travel Manager Creates Risk Management Strategies

Information om säkerhet och resmål för resenärer

Affärsreselandskapet har förändrats drastiskt. Använd våra verktyg för affärsresehantering, bland annat Egencia® Travel Advisor, för att optimera dina affärsreseprogram och ta hand om dina resenärer.

Hjälp resenärerna med säkerheten

Egencia® Travel Advisor ser till att affärsresenärer och resebeställare har tillgång till information om säkerheten och resmålet och deras potentiella effekter när de planerar sin resa.

  • Informera resenärerna om att de kommer vara omhändertagna under sin resa och håll dem uppdaterade om reseaviseringar och reseråd om till exempel pandemin.
  • Hjälp resenärerna planera genom att ge dem enkel tillgång till information om risktyper och säkerhetsåtgärder, som krav på munskydd eller självkarantän och andra riktlinjer.
  • Hjälp företagets affärsresenärer i kristider och med potentiella risker, som naturkatastrofer och civil oro med tillgång till  officiella riktlinjer och meddelanden när de planerar och bokar sin resa.
Support travelers’ wellbeing
Light grey under the wing

Hjälp resenärerna och minimera affärsrisken

Oavsett om du skapar en ny sorts rikshantering för resenärer eller bara finjusterar resepolicyn, kan Egencia® Travel Advisor hjälpa dig att optimera dina säkerhetsstrategier tack vare reseråd och resemeddelanden.

Gain predictability and control

Få bättre förutsägbarhet och kontroll

Använd Egencia® Travel Advisor för effektiv riskhantering och få bättre förutsägbarhet och kontroll i ditt reseprogram Reseråd kan på ett flertal olika sätt hjälpa dig att ta hänsyn till både affärsmål och tillväxt, samt resenärernas mentala hälsa och välmående.

  • Fatta informerade beslut om företagets plan för riskhantering för resenärer. Om ett land eller en region har restriktioner kan du till exempel anpassa en policy till var resenären reser ifrån. 
  • Håll dig uppdaterad på självkarantän och andra krav för att kunna ge affärsresenärerna meningsfulla uppdateringar i realtid. 
  • Använd standarder för personlig skyddsutrustning för att sätta ihop ett resekit för affärsresenärer. 
  • Uppdatera snabbt företagets resepolicy med högriskdestinationer och andra riskfaktorer för att hålla resenärerna informerade.
  • Använd Egencias resenärsspårning för att identifiera resenärer vars resor kan påverkas av aktuella reseråd och meddelanden.

Få resenärerna att känna sig tryggare

Egencia hjälper till att få resenärerna att känna sig tryggare med hjälp av relevant och personlig information om säkerhet och resmål när de bokar. 

Alla som bokar affärsresor kan enkelt se information om leverantörens hälso- och hygienåtgärder under bokningsprocessen, oavsett om de använder webbläsaren eller mobilappen.

Se till att resenärerna känner sig välinformerade genom att förklara vilka säkerhetsåtgärder som krävs på destinationen eller för hotell-, bil-, flyg- eller tågbokningen.

Increase travelers’ confidence

Med en demo får du se vad Egencias affärsreselösningar kan göra för dig.

Är du redan kund? Kontakta Egencias kundservice.