Skip to main content

Boka hotell med Egencia: 11 fördelar

Boka hotell med Egencia: 11 fördelar

3 min
Publicerades: 15 September 2020
20549_v2.jpg

Vi kanske inte kan ge dig en bra anledning att boka hotell för din nästa affärsresa genom Egencia, men vi kan ge dig elva. Läs vidare om du brukar boka flyg och vänta med att boka hotell. Naturligtvis sparar du både tid och pengar genom att boka din affärsresa genom oss, men det finns fler anledningar att boka ditt hotell genom Egencia och få ut mer av din resa.

1. Samla bonuspoäng:

Du får naturligtvis lön när du åker på affärsresor och nu kan du även få bonuspoäng! Det är enkelt att lägga till bonusprogram i din profil och samla poäng med Egencia.

2. Valet är ditt:

Vi vet att det är du som är stjärnan på dina affärsresor, men ibland är dina medarbetare också där. Om du vill följa med dina medarbetare på middag, eller om du kanske vill undvika dem, kan vi berätta vilka hotell de bokar mest under året så att du kan välja själv.

3. Få lite extra sömn:

I vissa fall kan närhet till kontoret vara den viktigaste faktorn när du planerar din resa. Om du använder vår karta när du bokar kan du se var alla kontor ligger och välja boende i närheten samtidigt som du bokar resan inom ditt företags resepolicy. Det gör att du kan komma i tid till dagens första möte och få lite extra sömn. 

4. Undvik folkmassor:

Världen är full av intressanta händelser, men när du är på affärsresa kanske du vill undvika folkmassor och de höga hotellpriserna som följer den här typen av evenemang när det är möjligt. Se när hotellen på ditt resmål är som populärast med vår kalender med översikt av globala evenemang.

5. Sök mindre, hitta mer:

Att hitta rätt hotell borde inte handla om att söka, utan om att hitta. Vi gör det enkelt att hitta rätt med alternativ för att sortera eller filtrera efter namn, varumärke, pris, avstånd från kontor, resebetyg och tillgängliga bekvämligheter.

6. Relevanta recensioner:

Visst, det där gulliga paret gav hotellet bra betyg när de var där på smekmånad, men du är affärsresenär. Har hotellet verkligen vad du behöver?  Se riktiga recensioner från andra affärsresenärer och boka det rum som är rätt för dig. Se vinnarna bland våra 100 främsta företagshotell för tips om var du kan checka in nästa gång.

7. Gör det lättare att komma ihåg:

Kommer du inte ihåg namnet på det fantastiska hotellet som du bodde på förra gången? Inga problem! Om du redan har bokat ditt flyg och vill lägga till ett hotell påminner vi dig om det hotell du bokade på din förra resa till samma resmål.

8. Säg adjö till kvitton och börja boka och betala i förväg:

Ingen gillar att fylla i utläggsrapporter. Absolut ingen. Faktum är att affärsresenärer vill ägna 23 % mindre tid på att fylla i utläggsrapporter. Strunta i utläggsrapporten och förskottsbetala din hotellbokning* i stället. Då får du tid för annat, som att provsmaka lokala delikatesser.

9. Ladda ned Egencias app:

Vem har tid att sätta ihop resplaner? Affärsresor är ju för affärer. Du behöver aldrig undra vad nästa punkt på din resplan är om du använder Egencias app. Vi finns här för dig hela vägen och ser till att du alltid ligger steget före. 

10. Det blir lättare att ta sig runt:

Du kanske kan tala sex olika språk, men en del affärsresor tar dig till platser där inte ens det hjälper dig. Men du behöver fortfarande komma fram till hotellet. Egencias app har alternativ för marktransport som tar dig dit du vill åka utan att du behöver kunna några andra språk.

11. Helt ensam i en ny stad:

Ditt flyg har ställts in och du behöver någonstans att bo. Boka ett rum över natten som uppfyller företagets policy i sista minuten och få bra, exklusiva mobilrabatter i Egencias app.

Se själv hur enkelt det är att boka hotell med Egencia.

*Om förbetalda hotellbokningar är tillgängliga eller ej beror på ditt företags hotellprogram  

Var detta innehåll användbart?
0

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta oss.