Skip to main content

Modern hantering av affärsresor för en affärsresebransch som snabbt förändras

Hantera risker. Säkerställ resenärernas välbefinnande. Planera för framtiden.
Hur kan Egencia hjälpa dig att modernisera företagets affärsreseprogram?

Världens affärsreseplattform

  • Företag av alla storlekar i fler än 60 länder förlitar sig på Egencia för att modernisera sina affärsreseprogram
  • Vi använder Expedia Groups kombinerade köpkraft för att tillhandahålla enkla och bekanta lösningar för affärsresor som användare uppskattar, samt snabb expertsupport för oväntade situationer
  • Med en enhetlig, global plattform och kraftfulla funktioner för hantering av affärsresor kan du vara säker på att företagets affärsreseprogram är optimerat för att hantera risker och maximera avkastningen
Worlds Business Travel Platform
Relaunch Your Business Travel Program

Återuppta resandet

Utveckla företagets affärsreseprogram för bättre resultat nu när resandet återupptas. Egencia kan hjälpa dig.

Black background promo blade

Är du redo att uppdatera företagets affärsreseprogram?

Om det är dags att planera om affärsreseprogrammet för att kontrollera risker, säkerställa resenärernas välbefinnande och övervaka reseutgifterna så kan de här verktygen vara något för dig.

Egencia ser till att du är uppdaterad

Förra året hjälpte Egencia till med att genomföra 14 miljoner affärsresor. Som din affärsresebyrå följer vi dig varje steg på resan.

Hantera reserisker

Att hantera reserisker är viktigare än någonsin. Ta reda på hur du kan kontrollera risker, hantera säkerhet för resenärer och se till att dina affärsresenärer känner sig trygga. 

  • Det är viktigt att du har en omfattande och snabbt anpassningsbar affärsresepolicy. Använd den här kostnadsfria guiden för att få hjälp med att skapa en resepolicy som du kan justera efter dina behov. 
  • Prioritera resenärernas välbefinnande. Informera, meddela och hjälp dem i realtid via mobilappen och onlinebokningsverktyget.
  • Minska riskerna genom att förbättra företagets efterlevnad av resepolicy.
Managing Travel Risk
Travelers Safety Checklist

Sätta resenärernas välbefinnande i första rummet

Du vill att de anställda ska känna att de har ditt stöd, från bokningstillfället tills de kommer hem igen. Egencias reseexperter kan hjälpa dig.

Besparingar och avkastning

Företag måste fortfarande fatta strategiska beslut som bygger på kostnadskalkyler och potentiell avkastning även när resebranschen förändras. Egencia kan hjälpa ditt företag att förbättra de ekonomiska resultaten.

  • Med hjälp av tillgängliga data kan du få insikter, identifiera besparingsmöjligheter och optimera reseutgifter i realtid i Egencia Analytics Studio.
  • Läs om hur Umpqua Bank maximerade avkastningen från affärsresor med Egencia.
  • Egencias resetjänster kan förenkla utläggshanteringen. Spåra reseutlägg på ett enkelt sätt så att de reflekterar utgifter med både personliga kreditkort och företagskort.
  • 18 sätt på vilka våra lösningar för affärsresor kan hjälpa dig att spara tid och pengar.
Savins & ROI

Egencia erbjuder Expedia Groups support och flexibilitet till nästan två miljoner affärsresenärer från företag i alla storlekar. Vill du bli en av dem?

light-grey-background-image

G2 rankar Egencia som en ledare inom programvara för resehantering

Vi har arbetat hårt för att förenkla bokning och hantering av affärsresor. Vi ger resenärer och Travel Managers den data de behöver för att öka efterlevnaden, enkelt hantera resepolicyer och optimera sina reseprogram.

Black background promo blade

Överväger du att återuppta affärsresor?

Egencia samarbetar med Festive Road för att erbjuda en ram för tillåtna resor och utvärdera hur väl förberedd en organisation är för resor, baserat på bestämmelser på företags- och individnivå samt från myndigheter.

Med en demo får du se vad Egencias affärsreselösningar kan göra för dig.

Är du redan kund? Kontakta Egencias kundservice.