Skip to main content

Vad Travel Managers behöver veta om resor efter coronaviruset

Business travel and COVID-19: Tips for corporate travel managers
Business travel and COVID-19: Tips for corporate travel managers

Affärsresor efter covid-19:
tips för Travel Managers

Affärsresandet förändras.

Effekten av covid-19 kan komma att påverka hur vi reser de närmaste åren. Att hantera reserisken har aldrig varit viktigare. Med allt från uppdateringar av resepolicy till flygavbokningar och retroaktiv resenärsspårning har vi på Egencia antagit alla nya utmaningar för att hjälpa våra kunder.

Om du tänker du på vilka steg ditt affärsreseprogram behöver ta framöver kan du börja här.

How you can prepare for changes in corporate travel

Hur ser det nya normaltillståndet i affärsresevärlden ut, och hur kan du förbereda dig inför det?

Saker och ting förändras på grund av coronaviruspandemin, och i resebranschen står vi fortfarande inför helt nya utmaningar som vi snabbt försöker att lära oss hur vi ska hantera på ett säkert och vaksamt sätt. Våra leverantörspartners förändrar hur deras organisationer tar sig an affärsresor i det nya normaltillståndet. Många Travel Managers planerar även för hur deras personal ska kunna resa så säkert som möjligt när affärsresandet väl kommer igång igen.

Hör hur dina kollegor förbereder sina affärsreseprogram och resenärer för framtidens affärsresor.

Är du redo att planera om ditt affärsreseprogram? Använd de här praktiska verktygen för att komma igång.

Dina mål och prioriteringar har förändrats, vilket innebär att ditt affärsreseprogram också har gjort det. Det är dags omvandla ditt program och anpassa det till det nya normaltillståndet. Har du funderat på att ändra dina policyer för säkerhet och efterlevnad på resan? Är det dags att släppa på tidigare resebegränsningar?  Har ditt företag köpts upp av ett annat företag?

Om du inte redan har ett affärsreseprogram är det hög tid att implementera ett.

Ladda ned verktygen som hjälper dig att omvandla ditt affärsreseprogram

Use this toolkit to get started
Does your corporate travel policy need an update?

Din affärsresepolicy behöver också uppdateras!

Glöm inte att du också måste uppdatera din affärsresepolicy. Vet du inte vad du ska börja med? Det är inga problem, vi finns här för att hjälpa dig. Vi har sammanställt en resepolicyguide som hjälper dig att skapa en policy som tar hänsyn till den nya situationen.

Ladda ned en gratis guide till resepolicy

Hur får du affärsreseprogrammets budget att räcka längre efter covid-19?

Upptäck hur du kan kontrollera resekostnader, spara pengar och få mer utrymme i budgeten med vår checklista för affärsresebesparingar. Hantera företagets reseutgifter och få ut dina resenärer på resa igen efter covid-19 samtidigt som du försäkrar dig om att ditt företag uppnår sina besparingsmål.

Ladda ned checklistan för affärsresebesparingar

Find out how you can stretch your travel budget
The spotlight is now on you – how can you show up stronger as a business travel manager?

Nu är det upp till dig: Hur kan du prestera bättre som Travel Manager?

I dagens tuffa affärsresemiljö känner många Travel Managers att de måste visa sig starkare än någonsin tidigare. Risk- och utgiftshantering har stigit i prioritet och nu håller även den högsta företagsledningen ett öga på företagets affärsresor. Fokus ligger nu på hur Travel Managers kan balansera riskhantering och besparingar för att skapa ett framgångsrikt, säkerhetsmedvetet affärsreseprogram.

Läs de här praktiska tipsen och analyserna om hur du kan visa dig starkare i styrelserummet

Din praktiska säkerhetschecklista för när du är redo att resa

När det är dags att resa igen kan du använda den här praktiska checklistan före resan för att ge stöd åt resenärerna och besvara frågor om hur resandet kommer att se ut, från flyg, hyrbil och tåg till vad man kan vänta sig på hotell.

Ladda ned säkerhetschecklistan före resan för mer information

Use this pre-travel safety checklist before you take off
How do you know which travel management company is right for your business?

Hur vet du vilken affärsresebyrå som är rätt val för ditt företag?

Utbrottet av covid-19 har skapat nya utmaningar för nästan alla organisationer över hela världen. Vad är vårt viktigaste råd för att hjälpa företag som förbereder sig för att börja resa igen? Prata med reseexperter.  Rätt affärsresebyrå kan hjälpa dig att resa strategiskt, prioritera resenärernas säkerhet och nå upp till dina utgifts- och hållbarhetsmål. Ladda ned checklistan för att läsa mer om vad ditt företag bör hålla utkik efter för att hitta en affärsresebyrå som kan hjälpa er genom alla kriser.

Ladda ned checklistan för att läsa mer om vad du bör hålla utkik efter för att hitta rätt affärsresebyrå som kan hjälpa dig genom pandemin.

Är du redo att starta ett effektivt hanteringsprogram för resorisk?

Komma i kontakt.