Skip to main content

En praktisk guide för hur man utformar affärsresepolicy

Gratis guide till affärsresepolicy

1 min
Publicerades: 17 May 2020
free-business-travel-policy-template.jpg

Det är viktigare än någonsin att försäkra dig om att du har en omfattande affärsresepolicy. I samband med att du förbereder för att dina resenärer ska börja resa igen efter covid-19 krävs en affärsresepolicy som tar hänsyn till behoven från både din organisation och dina affärsresenärer. Låt dig inte avskräckas av tanken på att uppdatera eller skapa dina policyer för resandet efter covid-19. Vi hjälper dig gärna. Vi har tagit fram en guide som ger dig all information du behöver för att skapa en omfattande affärsresepolicy, som uppfyller företagets och affärsresenärernas behov. Guiden belyser även områden där du kan introducera kostnadsbesparande åtgärder i din affärsresepolicy och förbättra riskhanteringen. Guiden hjälper dig med:

  • att förstå vikten av en resepolicy
  • bokning av resor och reseräkningsprocesser
  • flyg- and tågpolicyer
  • boendepolicy
  • hyrbilspolicy.

”Tidigare fanns det så många policyer inom företaget att ingen hade möjlighet att lära sig dem utantill. Med Egencia behöver vi inte komma ihåg dem själva. Policyn finns här i plattformen.”

— Tricia Lim, Executive VP för affärsplaneringsavdelningen på NTT Singapore

Missa inga detaljer när du omvandlar din resepolicy. Ladda ner affärsreseguiden för att kontrollera att du har tänkt på allt.

Var detta innehåll användbart?
0

Ladda ner guiden