Professionella, kreativa möten och konferenser

Egencia Meetings & Events är en egen avdelning med kunniga och kreativa producenter och projektledare som skräddarsyr förhandlade arrangemang över hela världen. Vi jobbar med stora och små arrangemang som till exempel: konferenser, ledarmöten, kick-offer, Incentives, kurser, lands-/årsmöten, produktlanseringar och kongresser.

FULLSERVICE – FRÅN A TILL Ö

Som namnet avslöjar handlar detta om att hjälpa till med hela arrangemanget. Ibland handlar det om att boka resan och att hitta en bra destination. Andra gånger om att sätta en mötesstrategi för hela företaget och låta denna löpa som en röd tråd i sättet att arbeta med möten internt. Det kan också handla om att hitta ett upplägg kring det årliga eventet där fokus ligger på innehåll, kommunikation och inramning. Berätta för oss vad ni har tänkt så tar vi tillsammans fram ett förslag på vad just ditt möte behöver.

RESELOGISTIK - MED DEN BERÖMDA SPINDELN

Sprungna ur en resebyrå jobbar vi givetvis med att boka gruppresor och transporter till resor som våra kunder i övrigt arrangerar själva. Det är både stort och smått, från flygbiljetter till större kongresser eller bussbeställning till den årliga julfesten. Vi kan även hjälpa till att koordinera alla transporter vid större evenemang med många inresande deltagare och förflyttningar under ett mötesprogram. Den där berömda spindeln.

Professionella och kreativa möten och konferenser

VENUE FIND – ATT GILLA LÄGET

Ibland vill våra kunder bara ha hjälp att hitta en bra och ledig anläggning. I övrigt löser de det mesta själva. Här hjälper vi till att boka anläggningar både inrikes och utrikes. Baserat på era behov och budget presenterar vi upp till tre alternativ att välja mellan inom 48 timmar. Snabbt, effektivt och billigt.

DELTAGARHANTERING – BYE BYE EXCEL

Med vårt webbaserade system kan vi underlätta den administrativa hanteringen av större evenemang. Här kommunicerar arrangör och deltagare direkt och i realtid kring allt från individuella matavvikelser till större programändringar. Verktyget sparar framför allt tid för kunder som idag jobbar med egen tidskrävande administration. Du kan dessutom använda verktyget även om du väljer att arrangera resten av mötet själv. Bye bye Excel.

Upplevelser som varar länge

 • En kontaktpunkt

  Egencia Meetings & Events tillsätter en projektledare som blir din kontaktperson och som ansvarar för förhandlingar med leverantörer, framtagande av förslag och offert av alla delar som är sammanknippade med ert evenemang.

 • Deltagarhantering i realtid

  Kunden får omedelbar, uppdaterad översikt över deltagaranmälningar och tillgång till logihanteringsrapporter online. Integrerade meddelandeverktyg som är lätta att använda gör det praktiskt och effektivt att kommunicera med evenemangsdeltagarna.

 • On-site medverkan

  Vid större och komplexa arrangemang rekommenderar vi att våra projektledare är med för att kvalitetssäkra genomförandet. Konferenslokaler, transfers, restauranger och andra aktiviteter. Det finns mycket som måste koordineras för att deltagarna ska få en känsla av ett perfekt genomförande. När våra medarbetare är med så kan kunden lägga allt sitt fokus på deltagarna istället för att hantera logistik-frågor.

 • Avstämning efter evenemanget

  Vi följer upp alla arrangemang och vi kan genomföra elektroniska deltagarmätningar och ’Return-On-Investment analyser.

  Önskar du ett spännande arrangemang så tar vi gärna emot utmaningen.

 

Ditt lokala Egencia Meetings & Events-kontor:

 

Egencia Meetings & Events Göteborg

Telefon: +46 31-724 59 10 - E-mail: got.group@viaegencia.com - Adress: Box 2211, 403 14 Göteborg

 

Egencia Meetings & Events Stockholm

Telefon: +46 8-555 237 70 - E-mail: sto.group@viaegencia.com - Adress: Mejerivägen 3, 117 43 Stockholm

 
Bli kund hos Egencia
Ring oss
+46 8 555 237 00
Kontakta vår säljavdelning
Önskar du mer information