Intuitiva verktyg för resebeställare

Egencia gör det enkelt att boka resor för andra resenärer, även när flera personer reser tillsammans. Genom att dra nytta av vår långa erfarenhet inom både resande och teknologi har vi skapat ett reservationsverktyg för resebeställare och Travel Managers som är enkelt att använda och som ökar effektiviteten, oavsett om du bokar resor för en eller flera resenärer.

Läs mer om online reservation

Läs mer om online reservation

Administration av reseprofiler

Egencia gör det lättare för dig att administrera resenärens profil, preferenser och organisation. All profildata lagras centralt och är lätt att komma åt och underhålla.

Reservation av flera resenärer samtidigt (Multipax)

Egencia hjälper dig att spara både tid och arbete. Våra innovativa verktyg låter dig planera och boka flyg och hotell för upp till 9 personer i en och samma bokning. 

Egencia hjälper dig att spara både tid och arbete.

Enkelt att ändra

Det är enkelt att ändra resplaner hos Egencia även efter det att resan har påbörjats. Vi gör det enkelt för dig och dina resenärer att boka, avbeställa och ändra resplanerna online. Det fungerar även i vår mobila applikation. Med e-postmeddelanden kan du hålla "berörda personer" informerade om dina ändrade resplaner.

Upprepa reservationen

Gå tillbaka till en tidigare genomförd resa, kopiera och gör en reservation på nytt, du kan välja vilken reservation som helst som dina medarbetare har gjort.

 

Information om lokala evenemang

Egencia hjälper dig att hålla reda på större evenemang som kan påverka dina resenärer i ett område.

Enkelt att beställa resor för gäst-resenärer

Det är enkelt för dig att planlägga resor för icke anställda, såsom leverantörer, föreläsare, konsulter, jobbsökanden, nyanställda eller make/maka med hjälp av Egencia ’gäst-resenär’. Du har samma tillgång till dessa bokningar som du har för övriga resenärer.

Bli kund hos Egencia
Ring oss
+46 8 555 237 00
Kontakta vår säljavdelning
Önskar du mer information