Skip to main content

18 Sätt Att Spara Tid Och Pengar Med Egencia

Spara tid och pengar med Egencia

6 min
Publicerades: 25 July 2019
save-time-save-money.jpg

På Egencia tar vi resor på allvar. Vi leker inga lekar och ber inte Travel Managers att locka sina resenärer med morötter för att få dem att följa resepolicyn. Istället erbjuder vi en lättanvänd, digital reseplattform som hjälper ditt företag att spara tid och pengar – utan fula knep.

Pengar är viktigt för alla verksamheter, och tid är pengar. Oavsett om du tillhör en global organisation eller ett litet till medelstort företag kan du med vår plattform bygga och se över ett affärsreseprogram som tar bort gissningsarbetet. En plattform som uppfyller dina specifika behov vad gäller reseutgifter, kostnader och efterlevnad. Du kan spara tid med uppdaterade rapporter, effektivare hantering av reseutgifter och genom att enkelt kunna boka resor från alla enheter.

Här är 18 sätt att spara tid och pengar med vår plattform:

 1. #sparapengar och #sparatid

  Vi erbjuder ett stort utbud av resealternativ med exklusiva, rekommenderade priser över hela världen. Hur gör vi det? Som en del av Expedia Group har vi ett omfattande urval vad gäller saker att erbjuda. Oavsett om du bokar resor i en viss region eller över hela världen, kan vi tillgodose komplexa affärsreseprogram och erbjuda lösningar för dina specifika affärsbehov. Du behöver inte ha leverantörer i varje region dina resenärer behöver åka till – vårt utbud är tillgängligt för alla kunder.

  Dessutom är resealternativen inte begränsade till hotell, utan dina resenärer kan även boka flyg, hyrbil och tåg. Vår teknologi tar fram den mest relevanta informationen, så att du och dina resenärer kan spara tid. Du behöver inte längre bläddra igenom långa listor av irrelevanta resealternativ i flera bokningsverktyg. Du sparar tid och pengar, och håller dina resenärer nöjda genom att erbjuda valmöjligheter som passar dem.

 2. #sparatid

  Vi hjälper dig att strukturera ett affärsreseprogram som kan efterlevas. Tänk så mycket tid du kan spara om du slipper jaga resenärer som inte följer reglerna.

 3. #sparapengar

  Affärsreseprogram som är enkla att följa kan hålla reseutgifterna under kontroll. Vår erfarenhet säger att om resenärerna kan använda en tydlig policy som är lätt att förstå och som passar deras behov är de oftast nöjdare. Resenärsnöjdhet kan hjälpa er att behålla viktiga regelbundna resenärer, och lyftas fram som en förmån när ni pratar med potentiella medarbetare.

 4. #sparapengar

  Med funktionen Fare Savings Finder får du tillgång till ett särskilt team som övervakar flygpriser. Om de hittar ett flyg med lägre pris kommer du få ett meddelande, och vi delar besparingarna med dig.

 5. #sparatid

  Teknologin ligger i vårt DNA. Den driver allt vi har byggt, och vi arbetar hela tiden på att vara innovativa och skapa den bästa reseplattformen för dig.

  Har du hört talas om Smart Mix? Det är Egencias applikation för maskininlärning som ger dig de bästa sökresultaten för hotell och flyg för just ditt företag. Vad innebär det när du bokar din resa? Du får fler sökresultat som följer din policy, med personliga val och anpassade priser längst upp.

  Hur gör vi det? Med hjälp av maskininlärning tränar vi artificiell intelligens (AI) att hitta mönster i vår data. Vi har en enorm mängd data som AI-lösningen kan gå igenom för att hitta upprepade datapunkter som en människa, som inte kan gå igenom så mycket data så snabbt, kan upptäcka. Det gör hela systemet mer förutsägande och handlingsorienterat.

  Hur fungerar det? Med denna teknologi kan vi ge dig det du vill ha som ditt första alternativ. Låt oss säga att du har ett evenemang två gånger per år, en gång i Berlin och en gång i San Francisco. Vår maskininlärning vet vilka hotell, flygtider och marktransportalternativ dina resenärer föredrar, så liknande resultat kommer att visas först.

 6. #sparapengar

  Vi erbjuder alltid de bästa rekommenderade priserna, och med våra hotellpaket kan du spara ännu mer pengar genom att boka flyg och hotell inom tio dagar. Dessutom lyfts dessa kostnadseffektiva alternativ fram åt dig, så att du slipper leta efter och sätta ihop de mest prisvärda alternativen till dina resenärer.

 7. #sparatid

  När dina resenärer är ute och reser är det viktigt att spara tid. Det sista resenärerna behöver när de försöker hinna med ett flyg är att försöka ta reda på hur de ska ta sig till hotellet, var de kan hitta något att äta eller hur de loggar in på rummets wi-fi. Med Hotel Conversations kan resenärerna prata direkt med hotellet, så att de kan ta reda på om det finns transport på flygplatsen, om boendet har en restaurang och om inloggningsinformationen till wi-fi kommer att finnas på rummet när de anländer.

 8. #sparapengar #sparatid

  Vi har en bokningsandel online på över 90 % och kan öka din produktivitet genom den lättanvända bokningsplattformen, som enkelt kan nås från alla enheter.

 9. #sparatid

  När folk är ute och reser går inte allt alltid som planerat. Vi står redo att hjälpa dina resenärer med vår kundservice, som är öppen dygnet runt, alla dagar. I mobilappen finns AssistMe, som har en funktion för återuppringning, och våra duktiga konsulter kan hjälpa till med komplicerade resplaner. Vi erbjuder även support på ditt eget språk, med vårt kundserviceteam som pratar 32 språk.

 10. #sparapengar

  Värdet av regelbunden rapportering är viktig för alla som hanterar ett affärsreseprogram. Egencia Analytics Studio är ett lättanvänt datavisualiseringsverktyg som hjälper dig att se över dina affärsresor. Det är lätt att fokusera på vad dina reseutgifter är varje dag, månad eller år. Du kan därmed få insikter om hur du kan spara pengar och upptäcka trender bland utgifterna, så att du kan analysera och finjustera din strategi och policy.

 11. #sparatid

  Att dina resenärer blir väl omhändertagna är viktigt för dig, för dem och för företaget. Om du snabbt behöver lokalisera dina resenärer kan du använda resenärsspårning för att söka inom en stad eller ett område. Oavsett om det är vädret som påverkar resplanerna eller en tågstrejk, kan du snabbt och enkelt hitta och meddela dina resenärer om eventuella ändringar.

 12. #sparatid

  Vi hjälper dina resenärer att ligga steget före eventuella ändringar eller uppdateringar genom att skicka flygaviseringar, så att du slipper. Dina resenärer har även möjlighet att använda Online Air Exchange. Med hjälp av denna plattform kan de ändra sina flyg i en webbläsare eller i appen, och de kan direkt se ändringar i pris eller straffavgifter.

 13. #sparapengar #sparatid

  Vi gör det enkelt att introducera affärsreseprogrammet, vilket innebär att du kan spara tid och pengar. Skapa en resepolicy och integrera den med HR och ditt utgiftssystem med bara ett par klick. På ditt konto får du en fullständig översikt över företagets besparingar, utgifter och resetrender.

 14. #sparatid

  Att hantera reseutlägg och stämma av konton kan vara tidskrävande och tråkigt. Vi erbjuder en effektiv, fullständig hantering av reseutlägg med flera leverantörer för att spara tid för dig och dina resenärer.

 15. #sparapengar #sparatid

  Invite Me är en samarbetsplattform för gruppresor som sparar tid genom att meddela flera personer på samma gång, istället för att skapa en e-postkedja. Det är lätt att se och boka liknande flygtider och hotell samt spåra gruppens ankomsttider för koordinerad (och kostnadseffektiv) marktransport.

 16. #sparatid

  Behöver du göra ändringar eller boka resor utanför kontoret? Med bara ett tryck kan resor godkännas i Arranger Mode.

 17. #sparapengar #sparatid

  Låt våra konsulter ge expertråd och utvärdera ditt affärsreseprogram för att hitta möjliga besparingsområden, effektivisera processen och hantera ditt program för anbudsförfrågningar för hotell.

 18. #sparapengar #sparatid

  Vi gör mycket mer än att bara boka och kan erbjuda tjänster som du och dina resenärer behöver under resans gång. Egencia Advantage är ett fullständigt program som ger dig tillgång till AirHelp, försäkring, visumtjänster och ännu mer.

Var detta innehåll användbart?
0

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta oss.