Skip to main content

Spara på affärsreseutgifterna med Egencia Savings Finder

Maximizing business travel spend with Egencia Savings Finder technology
Maximizing business travel spend with Egencia Savings Finder technology

Savings Finder-teknologin ger valuta för affärsreseutgifterna

1 min

Om din organisation arbetar med att omstrukturera sitt affärsreseprogram inför tiden efter covid-19 står säkerligen hanteringen av affärsreseutgifter högt upp på listan. Riskhantering är givetvis det allra viktigaste, men om företaget funderar på hur man skapar ett vattentätt program som gör att pengarna räcker längre, måste det även vara en prioritet att spara genom att använda rätt affärsresebyrå.

Med Egencia Savings Finder for Air and Hotel kan ditt företag spara i genomsnitt 14 procent på flyg* och 7 procent på hotell**. Dessutom krävs ingen extra tid eller åtgärder från någon i ditt företag för att uppnå dessa besparingar.

Vi pratade med några experter inom branschen på The Business Travel Show 2020 i London, för att ta reda på vilka som var de största utgifterna i deras affärsreseprogram och vad de gjorde för att hitta bättre erbjudanden på flyg och hotell. Se videon för att få mer information.

Hämta checklistan med viktiga tips om hur man sparar på affärsresor och lär dig hur du gör besparingar genom att välja rätt affärsresebyrå.

* Siffror per optimerad bokning från räkenskapsåret 2019

** Siffror per optimerad bokning mellan 26 november 2019 och 6 mars 2020.

Var detta innehåll användbart?
0

Sie interessieren sich für bessere Geschäftsreisemanagement-Lösungen? Dann kontaktieren Sie unser Team.