Skip to main content

Mölnlycke väljer Egencia som ny affärsresebyrå

Mölnlycke väljer Egencia som ny affärsresebyrå

2 min
Publicerades: 27 September 2018
M%C3%B6lnlycke-Press-Release-Image-Sourcing-1a-cs-Dotcom-2880x1332px.jpg

Stockholm, 27 september 2018 – Egencia®, som driver affärsresesegmentet inom Expedia Group™, har valts av Mölnlycke som ny leverantör av resebyråtjänster. Valet av ny affärsresebyrå motiveras av att Egencia tydligt kan leverera på Mölnlyckes krav gällande innovativa lösningar, digitalisering och ett starkt engagemang för sina kunder. Därtill var Egencias integrerade globala plattform och förmågan att erbjuda och leverera förstklassig kundservice en avgörande faktor. Utöver målet att globalisera resehanteringen så kommer Egencia även att hjälpa Mölnlycke att främja gynnsamma bokningsbeteenden som att boka resor online och därigenom reducera resekostnaderna. Tekniskt kunniga företag som Mölnlycke förstår värdet av en hög digital anpassning, eftersom det kan öka både besparingar och resenärernas nöjdhet, bland annat genom att kontrollen placeras i resenärernas egna händer.

  • Snabbväxande företag som Mölnlycke letar efter innovativa reselösningar som erbjuder de digitala verktyg som dagens affärsresenärer förväntar sig, men även en plattform där resepolicyn kan hanteras, analyseras och utvecklas. Vi kommer att ha ett nära samarbete med Mölnlycke gällande utvecklingen av deras reseprogram, genom att tillhandahålla en dynamisk reseplattform och dygnet runt-service för att hjälpa dem att nå sina mål, säger Michael Schüller, vd Egencia Sverige.

Mölnlycke är ett världsledande företag inom medicinteknik som levererar medicinska produkter och lösningar som hjälper hälso- och sjukvårdspersonal att optimera patientvården. Mölnlycke äger verksamheter över hela världen och därför är ett system som fungerar på alla marknader och mellan verksamheterna av betydelse för dem. Att boka affärsresor blir alltmer digitalt och Egencia erbjuder användarvänliga och fullt integrerade lösningar där resenären själv kan göra sina bokningar online från flera olika plattformar. 


Om Egencia

Egencia – affärsresor från Expedia Group – förbättrar företagens reseprogram och resenärernas nöjdhet. Som den enda lösningen med samma personliga upplevelse oavsett plattform och världens mest relevanta resealternativ och exceptionell kundservice dygnet runt, förbättrar Egencia överensstämmelser och besparingar för små och stora företag globalt. Från det ursprungliga digitala resebyråbolaget till dagens ledande plattform för affärsresor, tar Egencia företag dit de behöver komma. För mer information se www.egencia.se. 


Om Mölnlycke

Mölnlycke är ett världsledande medicintekniskt företag vars mål är att förbättra sjukvården genom att erbjuda produkter och lösningar som möjliggör bästa möjliga behandlingsresultat. Vi utvecklar och tillverkar produkter och lösningar för innovativ sårvårdsbehandling från förebyggande till akut- och postoperativ behandling med såväl klinisk som hälsoekonomisk dokumenterad effekt. Mölnlycke tillverkar även engångsprodukter och kundanpassade kirurgiska set som förbättrar säkerhet och effektivitet i operationsrummet. För mer information se www.molnlycke.com. © 2018 Expedia och Egencia, LLC. Alla rättigheter förbehållna. Egencia och Egencias logotyp är antingen registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Expedia, Inc. i USA och/eller andra länder. Alla andra varumärken tillhör sina respektive ägare. 


Presskontakt:

Carsten Carlsson | Hill+Knowlton Strategies | carsten.carlsson@hkstrategies.com | (+46)708 935 022

Var detta innehåll användbart?
0

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta oss.