Skip to main content

Fem sätt vår mobilapp gör affärsresor enklare

Posted: 09 September 2019
woman-travelling-using-app.jpg

Affärsresor förbättras hela tiden med hjälp av teknologi. Tänk på tiden då affärsresenärer gav sig iväg och körde från stad till stad för möten, och navigerade med hjälp av en vägkarta. Sedan gjorde teknologin det möjligt att ta fram sin rutt med MapQuest. Du kunde gå online, få en vägbeskrivning till din destination och sedan skriva ut och ta med den. På den tiden var detta ett enormt framsteg. Men om du körde fel eller tog en omväg av någon anledning var din utskrivna vägbeskrivning inte längre till någon hjälp. Människor planerar och universum skrattar, som man brukar säga.

När det handlar om affärsresor kan planerna du gjort snabbt ändras på grund av ändrade scheman och prioriteringar, och ibland mer än en gång. Det är inte ovanligt att dessa ändringar påverkar dina planer innan du ens har påbörjat din resa. Därför har vi tagit fram vår mobilapp, som hjälper dig att anpassa dig efter ändringarna. Och vi utvecklar den hela tiden för att kunna möta våra kunders behov. Vår app är ett viktigt verktyg för våra affärsresenärer.

Vi tittar närmare på några sätt som appen förbättrar din reseupplevelse, varje steg på vägen.

Boka, arrangera och ändra din resa var som helst, när som helst

Du kommer enkelt igång med appen via single sign-on. När du är inloggad har du tillgång till vår bekanta plattform, från vilken enhet som helst, var som helst. Om du har ont om tid kan du börja boka din resa på en enhet och slutföra bokningen på en annan. Oavsett var du börjar boka din resa, på din dator eller i appen, finns alla uppgifter alltid tillgängliga för att ge dig större bekvämlighet och rörlighet.

Med vår app kan du planera även när du är på språng. Sök och välj flyg, tåg, hyrbil och hotell. Du kan även göra ändringar och dela din resplan. Appen har även funktioner som är regionsspecifika, som lokala transitpass, dagsbiljetter till tåg och specialpriser på hotell.

Personaliserade affärsresor nära till hands

Att boka och hantera resor ska inte sakta ner din verksamhet. Vi förstår att du vill fatta snabba resebeslut som fungerar och snabbt återgå till ditt arbete. Kommer du inte ihåg namnet på hotellet som du gillade i Köpenhamn? Föredrar du en sittplats vid gången? Oroa dig inte. Appen kommer ihåg din resehistorik och dina preferenser, samt ditt företags resepolicy. Eftersom appen innehåller dina reseuppgifter kan vi erbjuda de relevantaste alternativen för dig när du söker efter hotell och flyg.

All data vi använder hjälper vår maskininlärning att snabbt erbjuda alternativ som är inom policy. Vi vet att våra algoritmer fungerar eftersom vi har sett ett ökat antal hotellbokningar från de översta sökresultaten och fler affärsresenärer som bokar hotell. Vi använder kraften från artificiell intelligens och maskininlärning för att ge dig vad du vill ha. Det innebär att du får en mer personaliserad upplevelse och kan spara tid när du bokar din resa.

Håll kontakten på resan

När du väl påbörjar din resa blir appen helt ovärderlig. Din resplan kan förändras av alla möjliga anledningar. När du gör ändringar i appen synkroniseras de direkt med din kalender, så att du hela tiden är uppdaterad. Det gäller även alla andra som har tillgång till din resplan. Våra påminnelser och aviseringar hjälper dig och ditt team att hålla koll på schemat. Behöver du kontakta hotellet för att arrangera sen incheckning eller flygtransfer? Med funktionen Egencia Hotel Conversations kan du kommunicera med receptionen direkt i appen.

Hantera oförutsedda händelser

När du är på resande fot kan du känna dig säker i vetskapen att din Travel Manager kan hitta dig vid en nödsituation. Resenärsspårningen gör det möjligt för reseansvariga att hitta sina resenärer var de än befinner sig. Din resplan är hela tiden tillgänglig för din Travel Manager, så att ni kan hålla kontakten och hantera oförutsedda händelser, som bränder, stormar och strejker. Travel Managers och resebeställare kan snabbt göra en bedömning av situationen, kontakta dig och godkänna ombokade resor direkt i appen, så att du inte behöver vänta.

Få hjälp när du behöver den

Vår app finns tillgänglig på 17 olika språk, så att resenärerna alltid kan få hjälp. De kan även öppna vårt hjälpcenter i appen genom att trycka på Hjälp mig. Denna inbyggda funktion gör det möjligt att kontakta oss vid behov.

En miljon affärsresenärer, Travel Managers och chefer över hela världen använder mobilappen, och vi arbetar hela tiden med att förbättra upplevelsen. Ladda ner appen idag för Apple eller Android och ta kontrollen över dina affärsresor, oavsett vad som händer.

Boka En Demo