Skip to main content

Egencia ska modernisera, förenkla och expandera BP:s affärsreseprogram,Egencia ska modernisera,

BP väljer Egencia som partner för affärsresor

3 min
Publicerades: 06 October 2019
Egencia-announces-new-customer-BP.jpg

Egencia ska hjälpa BP att modernisera sitt affärsreseprogram i hela den globala verksamheten

Bellevue, Wash., 7 oktober 2019 – Idag offentliggjorde Egencia®, Expedia Groups™ varumärke för affärsresor, att de har valts ut av BP för att modernisera, förenkla och expandera företagets globala affärsreseprogram för att hjälpa deras affärsresenärer i hela världen. ”Egencias affärsreseplattform är mycket imponerande jämfört med andra alternativ på marknaden” säger Alex Thomson, VP of Global Business Services, Procurement på BP. ”För ett företag av vår storlek och globala skala är det nödvändigt att ha teknologi och datadrivna lösningar för att säkerställa att varje resenär i företaget har samma goda upplevelse från planering till själva resan och till att säkert återvända hem. Vi känner oss säkra på att Egencia kommer att leverera en fantastisk upplevelse”.

Egencia har redan börjat arbeta tillsammans med BP för att omvandla deras affärsreseprogram och skapa en enklare, mer intuitiv och enhetlig upplevelse för de anställda. BP:s anställda, från de som reser då och då till de som reser ofta och resebeställarna som hjälper dem, kommer att ha tillgång till ett stort utbud och få en enhetlig bokningsupplevelse på vilken enhet som helst, var som helst i världen. BP kommer även att märka av fördelarna med ett enhetligt sätt att hantera affärsreseprogrammet, vilket stöds av Egencias fullt integrerade affärsreseprogram, som gör det enkelt att skapa ändringar som sedan distribueras överallt. ”Vi är stolta över att ha valts ut av BP för att modernisera deras globala affärsreseprogram” berättar Arnaud Le Masne, Vice President of Worldwide Sales på Egencia. ”Det är roligt att arbeta ihop med ett av världens mest etablerade företag.

Det är ett bevis på att vårt mål, att hjälpa kunder att omvandla sina affärsresor, är på rätt väg. Vi är mycket glada över att vår plattform, vår investering i innovation och vår kundservice på lokalt språk kommer att hjälpa BP att omvandla sitt globala affärsreseprogram och bättre ta hand om sina resenärer under resan”. BP kommer att använda Egencia Analytics Studio, vilket samlar data online, offline och mobilt på en och samma plats, vilket gör det enklare för de reseansvariga att kontrollera efterlevnaden, onlinebokningar och identifiera besparingsmöjligheter. Genom att få tillgång till data och analyser i realtid kan BP visualisera hur affärsreseprogrammet ger ett strategiskt värde och identifiera områden där det kan optimeras. Egencia och Egencia Global Alliances (EGA) partners stödjer affärsresor i de 47 länder där BP finns. De två företagen har skrivit på ett avtal för flera år där Egencia är affärsreseleverantör.

Om Egencia

Egencia, ser på affärsresor på ett helt nytt sätt för att göra resenärerna gladare och affärsreseprogrammen mer framgångsrika. Egencia erbjuder en mer personlig upplevelse genom smidig tillgång till världens mest relevanta resealternativ. Vi fokuserar hela tiden på våra kunder och erbjuder utmärkt kundservice och innovativa reseverktyg som hjälper dig att öka besparingarna och förbättra efterlevnaden av resepolicy. Egencia hjälper stora och små företag i fler än 60 länder. Kontakta oss och följ oss på Twitter och LinkedIn och läs om våra nytänkande metoder i vår blogg.

Om BP

BP är ett globalt energiföretag som är utspritt i världens energisystem. Energin vi producerar bidrar till den ekonomiska tillväxten och hjälper folk ur fattigdom. I framtiden kommer sättet värme, ljus och rörlighet levereras på att förändras. Vi vill grunda vår verksamhet i dessa förändringar, istället för i en jakt på utbud. Vi kan bidra till framtidens ambition om ett minskat utsläpp av koldioxid. Vi har kontor i Europa, Nord- och Sydamerika, Australasien, Asien och Afrika, samt runt 74 000 anställda.

Mediakontakter

Egencia: Brandie Gonzales bragonzales@egencia.com

BP: Presskontor bppress@bp.com

 

Var detta innehåll användbart?
0

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta oss.