Skip to main content

Villa Tours ansluter sig till Egencia Global Alliance

Egencia expanderar globalt och välkomnar ny resepartner i Mexiko

2 min
Publicerades: 22 October 2019
villa-tours-egencia-alliance1.jpg

Affärsresebyrån Villa Tours ansluter sig till Egencia Global Alliance 

BELLEVUE, Washington, 17 oktober 2019: Idag presenterar Egencia, sitt nya samarbete med Villa Tours, en av Mexikos främsta affärsresebyråer. Samarbetet förstärker ytterligare Egencias ställning i Latinamerika och utökar företagets möjligheter att erbjuda service till kunder i Mexiko. ”Tillsammans med Villa Tours, som ingår i Egencia Global Alliance (EGA), är Egencia redo att erbjuda sina resenärer bästa möjliga kundupplevelse när de bokar och arrangerar resor från Mexiko”, säger Jennifer dePalm, Vice President, Egencia Global Alliance på Egencia.

”Villa Tours imponerande erfarenhet av att arbeta med globala kunder, deras lokala expertis samt deras kultur och värderingar, som matchar våra egna, gör dem till en perfekt medlem i EGA. Deras dynamiska entreprenörsanda och kundfokus är precis vad vi var ute efter när vi letade efter en partner på den viktiga mexikanska marknaden.” Egencia Global Alliance är ett dynamiskt, strategiskt partnernätverk av marknadsledande lokala affärsresebyråer, som erbjuder tjänster och expertis på regional nivå. Tack vare EGA får Egencias kunder och deras resenärer tillgång till ett omfattande utbud med konkurrenskraftiga priser. Dessutom får de utmärkt kundservice på sina egna språk och en enhetlig bokningsupplevelse över hela världen.

Tillsammans med EGA kan Egencia erbjuda sina tjänster till kunder i 66 länder runtom i världen. ”Det är en ära att få ansluta sig till EGA idag och erbjuda Egencias kunder de personaliserade och skräddarsydda kundupplevelser och bokningsalternativ i Mexiko som de förtjänar”, säger Antonio Cantu, Managing Director på Villa Tours. ”Vi är imponerade av Egencia, deras kundfokuserade approach till globala samarbeten och företagets drivande innovation som gynnar kunderna. Det här är en stor dag, och vi är stolta över att fortsätta vår resa tillsammans med Egencia.” Villa Tours är den senaste affärsresebyrån som har anslutit sig till Egencia Global Alliance. Detta förstärker Egencias närvaro i Mexiko och hjälper kunder som reser i området. Företaget har över 40 års erfarenhet inom affärsresor och anställer 200 resekonsulter runtom i landet. Under det senaste året har EGA-programmet varit en viktig tillväxtfaktor för Egencia. Nätverket gör det möjligt att erbjuda bättre affärsresor till företag över hela världen.

Om Egencia Egencia ser på affärsresor på ett helt nytt sätt för att göra resenärerna gladare och affärsreseprogrammen framgångsrikare. Egencia erbjuder en personligare upplevelse genom smidig tillgång till världens relevantaste resealternativ. Vi fokuserar alltid på våra kunder och erbjuder utmärkt kundservice och innovativa reseverktyg, som hjälper dig att öka besparingarna och förbättra efterlevnaden av resepolicy. Egencia hjälper stora och små företag i fler än 60 länder. Besök vår hemsida på egencia.se, följ oss på Twitter och LinkedIn och läs om våra nytänkande metoder i vår blogg

Var detta innehåll användbart?
0

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta oss.