Skip to main content

Digitala funktioner avgörande när Göteborgs universitet och deras partners väljer

Digitala funktioner avgörande när Göteborgs universitet och deras partners väljer affärsresebyrå

2 min
Publicerades: 15 September 2020
GettyImages-922710912.jpeg

Stockholm, 19 december, 2018 – Egencia, som driver affärsresesegmentet inom Expedia Group™, har nyligen i en upphandling vunnit förnyat förtroende som affärsresebyrå för Göteborgs universitet och deras partners Högskolan Väst, Jönköping University, Högskolan i Halmstad, Högskolan i Skövde och Högskolan i Borås. Allt fler organisationer inom den offentliga sektorn väljer att prioritera digitala funktioner och tjänster vid upphandling av affärsresebyrå. För Göteborgs universitet var det prioriterat att deras partner kunde erbjuda en välfungerande och integrerad digital lösning och viktade därför parametern ”kvalitet” med upp till 75 procent. Ett av den svenska regeringens prioriterade områden är att snabba på digitaliseringen av den offentliga sektorn. Man satsar därför mer än någonsin på högre digital integrering och digitala lösningar, att man väljer en partner som Egencia, som kan detta, faller sig därför naturligt. Den digitala transformationen när det kommer till affärsresor kommer att gynna den offentliga sektorn på flera plan, bland annat genom en enklare och effektivare reseplanering såväl som bättre regel- och policyefterlevnad.

Allt eftersom tekniken utvecklas och går framåt blir det ännu viktigare att ha en reselösning som ligger i framkant och som erbjuder både de digitala verktyg som krävs och en användarvänlig upplevelse. Genom att bygga vårt eget system kan vi enkelt anpassa och utveckla vår plattform för våra kunder så att den möter deras behov och uppfyller resenärernas förväntningar, säger Michael Schüller, vd för Egencia Sverige.


Om Egencia

Egencia, affärsresor från Expedia Group, gör företagens affärsreseprogram bättre och resenärerna nöjdare. Genom unika verktyg ökar Egencia efterlevnaden av riktlinjer för resor och genererar besparingar för små och stora företag globalt. Dessa verktyg förmedlar samma personliga upplevelse oavsett kanal, ger tillgång till världens mest relevanta reseutbud och erbjuder fantastisk kundservice under dygnets alla timmar. Från att ha varit en digital affärsresebyrå till att bli dagens ledande plattform för affärsresor tar Egencia företag dit de är på väg. För mer information besök www.egencia.se. © 2018 Expedia och Egencia, LLC. Alla rättigheter förbehållna. Egencia och Egencias logotyp är antingen registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Expedia, Inc. i USA och/eller andra länder. Alla andra varumärken tillhör sina respektive ägare.

Presskontakt:

Carsten Carlsson | Hill+Knowlton Strategies | carsten.carlsson@hkstrategies.com | +46 (0) 708 935 022

Var detta innehåll användbart?
0

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta oss.