Skip to main content

 Spara pengar på affärsresor med en affärsresebyrå

test-2.jpg

Därför är en affärsresebyrå avgörande för besparingar

2 min

Om ditt företag förbereder sig för att resa igen efter covid-19 bör du fundera på hur du ska hantera bokningarna på ett enhetligt sätt, hur du ska få insyn i dina utgifter och hitta besparingsmöjligheter samt hur du håller resenärerna säkra och ser till att de efterlever programmet. Börja med ett välja rätt affärsresebyrå att samarbeta med. På Egencia samlar vi allt du behöver för ditt affärsreseprogram i en och samma användarvänliga lösning, vilket sparar pengar för ditt företag och sparar tid för dina Travel Managers och resenärer. Allt du behöver, från utgiftsrapportering, riskhantering och säkerhetsfunktioner till bokning och hantering av affärsresor, finns samlat i en innovativ affärsreselösning. Till och med din noggrant utformade resepolicy kan lätt vävas in i lösningen, vilket innebär att det är både lätt och naturligt för resenärerna att följa policyn. Hämta vår checklista med viktiga tips om hur man sparar på affärsresor för att ta reda på om övergången till ett hanterat affärsreseprogram eller ett byte av affärsresebyrå skulle kunna hjälpa dig att kontrollera utgifterna, spara pengar på resekostnader och förbättra resultaten. Att gå över till oss från en tidigare affärsresebyrå eller ett icke-hanterat reseprogram är dessutom enkelt. Vi kan få dig att komma igång på mellan en och fjorton veckor, beroende på hur stor din organisation är, hur företagets resepolicy ser ut och hur invecklat affärsreseprogrammet är. Efter en snabb och effektiv implementering kan du se fram emot genomsnittliga affärsresebesparingar på 14 procent för flyg* och 7 procent för hotell**. Dessutom får du möjlighet att skapa rapporter som påverkar hur du spenderar och sparar pengar på affärsresor.

”Vi har lyckats få en djupgående insyn i våra resekostnader, vilket har hjälpt oss att identifiera var vi kan sänka våra kostnader i realtid. Egencias godkännandeprocess för resor gjorde det lättare för vårt Travel Management-team att hantera policyefterlevnaden genom att lägga ansvaret där det hör hemma – på resenärerna och deras chefer.” 

– Global Head of Procurement, Nasdaq

Vi pratade med några experter inom resebranschen på The Business Travel Show 2020 i London, för att ta reda på hur en affärsresebyrå gör livet enklare och hur de gör för att sänka resekostnaderna.

*Siffror från räkenskapsåret 2019. **Siffror från 2019-11-26 till 2020-03-06.

Var detta innehåll användbart?
1

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta vårt team.