Skip to main content

Affärsresetrender i samband med covid-19

Trendspårare för affärsresor under covid-19

2 min
Publicerades: 19 November 2020
Business Travel Industry COVID19 Dashboard

Affärsresor kommer att förändras på grund av covid-19, både nu och under de kommande åren. Det innebär att du måste utvärdera företagets globala strategi för affärsresor och hitta nya sätt att stötta affärsresenärerna.

Egencia är måna om att ge dig reseverktygen som behövs för att ta kontrollen över ditt affärsreseprogram medan vi tar oss ur kaoset som skapats av den nuvarande krisen. Vi har samlat ihop och analyserat resedata under pandemin och kombinerat den med maskininlärning för att förstå resetrenderna i olika regioner och branscher. Genom att analysera data för onlinebokning från de senaste 60 dagarna kan du jämföra ditt företags framsteg och resor med vad som händer i din bransch, ditt land och din region. Denna data ger värdefulla analyser för optimering av företagets affärsreseprogram, uppdateringar i företagspolicy och allmän vägledning för att hjälpa dig att återuppta resandet.

Så använder du datan för trender inom affärsresor

Få data för dina affärsreseplaner när du återupptar resandet och justerar policyn genom att besvara följande frågor:

  • Vilka länder visar en ökning i resor?  
  • Vilka branscher reser för närvarande? 
  • Vilka branscher förbereder sig för att återuppta resandet snart? 
  • Vart reser de? 
  • Hur lång tid i förväg bokar resenärer? 

Vad innebär detta för företagets affärsreseprogram?

När du förbereder dig för att återuppta affärsresorna kommer du att vilja granska och uppdatera dina affärsresepolicyer och bokningsprocesser. Detta kan kräva en ny definition av vad nödvändiga resor innebär för resenärer som reser sällan, regelbundna resenärer och alla däremellan för att avgöra vem som kan resa till olika destinationer.

Resor under en pandemi leder till många frågor om hur företaget tryggt kan börja resa igen. En pålitlig partner kan hjälpa dig igenom de tuffa tiderna och ge dig svaren du behöver när du behöver dem som mest. I dessa tider behöver du en affärsresebyrå som kan hjälpa till att optimera företagets affärsreseprogram medan du tar itu med de komplexa uppgifterna att mildra risker som följer med resande och garantera resenärernas välbefinnande.

Var detta innehåll användbart?
0

Fyll i formuläret för att se trender inom affärsresor för din region eller bransch under covid-19