Skip to main content

Kontakta Egencias support och kundservice

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi kan hjälpa dig snabbast om du loggar in för att se ditt företags specifika kontaktalternativ för kundservice. Du kan också ringa oss direkt från appen eller kontakta oss via e-post här.

Om det är första gången du loggar in på Egencia går du till inloggningssidan, anger din e-postadress från ditt företag och klickar på “Har du glömt användarnamn eller lösenord?” Klicka sedan på ”Återställ mitt lösenord” för att få en återställningslänk till din e-post. Om ditt företag använder single sign-on och du inte använder ett lösenord för att få tillgång till Egencia, behöver du höra av dig till din Travel Manager för att få länken du behöver för att få tillgång till Egencias bokningsportal.

Har du glömt ditt lösenord eller ditt användarnamn? Ingen fara. Gå till inloggningssidan, ange din e-postadress från ditt företag och klicka på “Har du glömt användarnamn eller lösenord?” Klicka sedan på ”Återställ mitt lösenord” för att få en återställningslänk till din e-post.

Vi kan hjälpa dig snabbast om du loggar in för att se ditt företags specifika kontaktalternativ för kundservice. Du kan också ringa oss direkt genom appen.

Gå till Egencias resurscenter för att få mer information om hur du bokar resor på webbsidan eller i mobilen och hur man får ut det mesta av Egencias tjänster.

Kontakta någon av våra experter för att diskutera om Egencia är rätt lösning för ditt företag. Fyll i formuläret så kontaktar någon dig inom två arbetsdagar.

Kontakta vårt pressteam på e-postadressen EgenciaPublicRelations@expedia.com. Om du vill se våra senaste pressmeddelanden hittar du dem på vår resurssida.

How can we help

Hittar du inte vad du sökte?

Om ditt företag använder Egencia och du vill kontakta Egencias kundservice men inte kan logga in klickar du här så omdirigeras du till en supportsida.