Skip to main content

Mark Hollyhead, Chief Operating Officer och SVP of Customer Success

Mark-Hollyhead-hero-banner-image-desktop
Mark-hollyhead-hero-banner-mobile

Mark Hollyhead

President

BIOGRAFI

Mark Hollyhead har mer än 25 års global erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och verksamhetsledning i rese- och telekommunikationsbranschen.

Mark startade som Senior Vice President för Nord- och Sydamerika på Egencia 2010 och han tog över rollen som Global COO 2016. Före Egencia arbetare Mark som Head of Transformation på Vodafone och innan dess tillbringade han 15 år i olika chefspositioner inom British Airways, bland annat som Vice President of eCommerce and Customer Contact och Head of Revenue Management för verksamheten för långdistansflygning globalt.

Mark avslutade sin tid på British Airways som Head of London Heathrow Customer Operations, med ansvar för terminal 1, 3 och 4. Han var även ordförande för förändringsprogrammet för terminal 5 som hade i uppdrag att formge kundupplevelsen och att konsolidera all operativ verksamhet i en terminal.

Mark har en MBA i Strategy and Distribution från City of London Business School och en Post Graduate (honors) i Economics från Birkbeck University i London.

Har du en passion för resor och teknik?

Se våra lediga tjänster och bli del av Egencia idag.