Skip to main content

Så använder du data om trender inom affärsresor

2 min
Posted: 05 April 2021Updated: 05 April 2021
Corporate Travel During a Pandemic

Har du informationen du behöver för att fatta strategiska beslut om företagets affärsreseprogram med tanke på den rådande globala situationen? Bokar dina konkurrenter affärsresor idag? Vet du vart de reser under 2021 och framöver?

Affärsresor utgör en strategisk del av företagsverksamheten, men affärsresebranschen går just nu igenom märkvärdiga tider. När resandet återupptas är det viktigt att du förstår vad som händer i branschen och i de områden dit företaget planerar att resa. Omständigheterna runtom i världen förändras ständigt på grund av pandemin, med genombrott i vaccinationer, toppar i spridningen av coronaviruset och olika reserestriktioner till följd av dessa toppar. Egencias trendspårare för affärsresor tillhandahåller värdefulla analyser om vad som händer i olika områden och branscher för att hjälpa Travel Managers förstå affärsresemiljön allteftersom den utvecklas.

Vår kraftfulla teknologiplattform gör att vi kan samla in detaljerad data om affärsresenärers bokningar i världen. Egencia har använt en plattform för visuell analys för att analysera denna data och utvecklat en översikt som spårar globala trender inom affärsresor. Travel Managers kan använda analyserna om den rådande situationen i affärsresebranschen för att fatta välgrundade beslut om företagets reseutgifter och säkerhetsstrategi.

Se det här webbinariet för att lära dig hur du får ut mesta möjliga av trendspåraren för affärsresor. Du får bland annat lära dig:

  • Vad översikten är och hur den kan hjälpa dig fatta beslut om företagets resande.
  • Vilka länder som ser en ökning i affärsresandet.
  • Hur du ser om konkurrenterna redan reser eller förbereder sig för att återuppta resandet.
  • Vart företagen reser och hur förköpsperioden ser ut per produkt.

Talare

Spencer Jaffy, Senior Analytics Manager på Egencia

Ange dina uppgifter och titta nu