Skip to main content

Jobbesök hos Todd Scales

2 min
Posted: 24 September 2021
Todd Scales  – Director, Technology - Mobile Apps – at Egencia

Todd Scales
Director, Technology – Mobile Apps på Egencia

Vilken del av jobbet uppskattar du mest?

Att inspirera människor till att fortsätta att lära sig och utvecklas till fantastiska medarbetare och ledare.

Vilket har varit ditt stoltaste ögonblick hittills under din tid hos Egencia?

Varje gång jag hör någon säga att de älskar att arbeta med vårt team eller att de tycker att vi är duktiga, så vet jag att det beror på att vi har anställt många fantastiska människor som arbetar hårt och verkligen bryr sig om varandra.

Vad gör Egencia till en bra arbetsplats?

Människorna: från produkt- och teknologiavdelningen till Account Management och försäljnings- och marknadsföringsavdelningen.Vi älskar att jobba ihop och låter aldrig olika grupperingar formas. Vi gör vårt bästa för att alltid dela och utforska nya och innovativa sätt att få saker och ting gjorda.

Varför skulle du rekommendera en karriär i ditt team?

Vi har några av de bästa tekniska mentorerna som finns – och de är stolta över sina förmågor att utveckla andras talanger. Här finns inget utrymme för själviskhet – tvärtom! Vi uppmuntrar varandra att vidga vyerna och ta oss an nya utmaningar för att förbättra våra färdigheter och få mer erfarenhet.

Vilket råd skulle du ge personer som skulle vilja börja arbeta hos Egencia?

Fokusera på att växa och se hur långt det kan ta dig.  Försök alltid att lära dig något nytt och dela med dig av dina erfarenheter, kunskaper och färdigheter.

Vad brinner du mest för?

Att hjälpa människor och de i min närhet. Hos Egencia har jag inte bara fått en mängd möjligheter att hjälpa mitt team, utan även att uppmuntra andra att arbeta ideellt. Vi har dragit flygplan (bokstavligt talat) för att stödja de paralympiska spelen, paddlat kajak för att samla skräp, hjälpt hemlösa och deltagit i en mängd andra aktiviteter.


Är du redo att omvandla nutidens reseteknologi?

Vi är pionjärer. Vi är problemlösare. Vi tycker om människor.  Du kan bli en del av en engagerad, global familj och få fördelar som flexibla arbetstider, reseersättning, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och mycket mer.

Bli en av oss

Was this content helpful?
0

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta oss.