Skip to main content

Jobbesök hos Susana Meza

2 min
Posted: 24 September 2021
Susana Meza – Software Development Engineer I – at Egencia

Susana Meza
Software Development Engineer I på Egencia

Vilken del av jobbet uppskattar du mest?

Att jag alltid lär mig något nytt. När jag sökte efter ett nytt jobb var detta något jag prioriterade – jag ville inte sluta att utvecklas. Eftersom jag hela tiden arbetar med ny kod, lär mig hur den fungerar och behöver lösa problem känns jobbet alltid givande.

Vilket har varit ditt stoltaste ögonblick hittills under din tid hos Egencia?

Varje gång jag jobbar med något jag aldrig gjort förut och lär mig något nytt känner jag mig stolt. Det är lätt att fastna i samma rutiner och arbeta med samma saker varje dag, men om du utmanar dig själv att lära dig något nytt och uppnå ett mål kommer du märka att det påverkar dig både professionellt och på ett personligt plan.

Vad gör Egencia till en bra arbetsplats?

Egencias företagskultur skapar en riktigt bra arbetsplats. Det är en väldigt stöttande och samarbetsfokuserad miljö där jag känner att jag kan göra min röst hörd. Jag har alltid känt mig välkommen och bekväm med att ställa frågor till folk i och utanför mitt team, även när jag arbetade på distans.

Varför skulle du rekommendera en karriär i ditt team?

Om du brinner för ditt arbete och tycker om nya utmaningar och att testa nya saker är Egencia rätt plats för dig. Vi har även en fantastisk företagskultur och är bra på att balansera arbetslivet med privatlivet.

Vilket råd skulle du ge personer som skulle vilja börja arbeta hos Egencia?

Om du är intresserad av att arbeta hos Egencia skulle jag rekommendera att du ställer frågor och att du tackar ja när du får nya möjligheter. Genom att erbjuda dig att arbeta med evenemang, delta i konferenser och ställa frågor när det är något du är osäker på kan du få kontakt med fantastiska människor som kan ge dig tillgång till bra resurser. Du kanske till och med kan hitta en mentor.

Vad brinner du mest för?

Jag brinner för kunskap – när det gäller allt möjligt i livet. Jag tycker att det är mycket viktigt att både lära sig och lära ut till andra, både i arbetslivet och privat, eftersom det gör att du får ta del av sådant som du kanske aldrig hade upptäckt annars, eller kanske helt enkelt inte har märkt tidigare. Det kan hjälpa dig att lösa problem med en helhetssyn och hitta bättre lösningar.


Är du redo att omvandla nutidens reseteknologi?

Vi är pionjärer. Vi är problemlösare. Vi tycker om människor.  Du kan bli en del av en engagerad, global familj och få fördelar som flexibla arbetstider, reseersättning, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och mycket mer.

Bli en av oss

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta oss.