Skip to main content
Travel-Management_Full-Hero1
Travel-Management_Hero_Mobile1

Unika upplevelser, precis lika unika som du

Din verksamhet är inte som andra.
Det borde dina möten och evenemang också vara.

Meetings And Events That Matter

Möten och evenemang som betyder något

Utforma och leverera oförglömliga affärsupplevelser med samma lätthet och expertis som du förväntar dig av vår plattform för hantering av resor. Tillsammans med en av våra planeringsexperter kan du organisera det perfekta sättet att visa upp ditt företag.

Tio eller fler personer som reser tillsammans räknas som en grupp i rese- och mötesbranschen. Detta innebär särskilda regler, användarvillkor och avbokningspolicyer för dina resenärer, samt att du måste ha kontroll över allt detta för att undvika onödiga kostnader och straffavgifter.

Oroa dig inte — vi vägleder dig. Vi är experter på logistik, vare sig det handlar om 10 eller 20 000 deltagare på ditt evenemang, och oavsett om det äger rum på en plats eller flera olika destinationer och lokaler. Vi ser till att allt går smidigt och smärtfritt till så att du bara behöver tänka på ditt evenemang.

Black background promo blade

Tio tips för implementering av ett affärsreseprogram

Rekommendationer för att förenkla implementeringen av ditt nya affärsreseprogram.

Vad vi kan göra

Image
Travel Support

Gruppresor

Arrangera och boka flyg och tågtransport som en egen tjänst eller som en del av ett större evenemang.
Image
Multinational Corporate

Möten och boende

Arrangera hotellrum för grupper, boka mötesrum och hitta lokaler.
Image
Global Card

Evenemang med full service

Välj à la carte-hantering av evenemang för att få våra evenemangsplanerare att planera och genomföra en skr...

Smart mötesadministration

Vi erbjuder support för att sammanställa utgifter, med kontinuerliga uppföljningar så att du kan hålla dig inom budget, och kommer med förslag på hur du kan förbättra din planering för evenemang och göra besparingar. Våra managers för möten och evenemang hjälper dig genom hela processen utifrån ditt företags behov.

Vi vet att det är viktigt att ha full översikt, därför arbetar vi med specialister du kan lita på och som ger mervärde till evenemanget. Vi har specialiserade team inom alla områden och du får alltid hjälp och stöd av en erfaren projektledare. Med vår omfattande hotellportfolio är vi stolta över att kunna förhandla fram de bästa möjliga priserna åt dig.

Deltagarnas upplevelse är det viktigaste för ett lyckat evenemang. Vi skräddarsyr våra rekommendationer för att maximera dina deltagares upplevelse. Oavsett hur stort ditt evenemang är finns vi här för att hjälpa dig. Överlåt det tunga jobbet till oss och låt vårt team ta hand om planeringen, logistiken, resorna och mycket mer.

Smart Meetings Management
Gateway Mobility

En insiderguide till hantering av affärsresor

Affärsresebyråer som Egencia erbjuder konkreta fördelar, oavsett om du kommer från ett snabbväxande mindre företag eller en väletablerad internationell organisation.

Travel Management Expense

Enklare hantering av evenemang online

Upptäck hur enkelt du kan utmärka dig med hjälp av modern teknologi. Börja med våra förslag online. Logga in online för att välja mellan olika alternativ tills du är nöjd med dina val och utgifter.

Vi strävar alltid efter att arrangera så bra evenemang som möjligt. Vårt hanteringsverktyg för deltagare har individuella resplaner, en widget som genererar QR-koder, pushnotiser, individuella betalningar med mera.

Vi erbjuder också uppkoppling till en app med interaktiva funktioner för sammanträden, och uppkoppling till sociala medier för det specifika evenemanget. Vi brinner för att kombinera affärsreseteknologin på vår plattform med personlig service för att göra ditt evenemang så lyckat som möjligt.

Vill du planera ditt nästa möte eller evenemang?
Vi kan sätta igång i dag!