Skip to main content

Hantera hotellstängningar för affärsresebokningar

2 min
Posted: 15 September 2020
business-travel-bookings-hotel-closures.jpg

Situationen med covid-19 utvecklas ständigt, vilket innebär nya, komplicerade utmaningar för reseindustrin. Som alltid är Egencias fokus att förstå våra kunders behov, utvärdera möjligheterna och erbjuda lösningar för att hjälpa våra kunder. Vi har samarbetat med våra leverantörer — inklusive hotellpartners — för att se till att resenärer har den senaste informationen när de bokar eller planerar resor under den här exceptionella perioden.

Stängningar av hotell Vi har sett att hotellens policyer och tillgänglighet ändras plötsligt och ofta på grund av covid-19, och vissa hotellpartners har blivit tvungna att stänga tillfälligt. Detta kan påverka en nuvarande eller kommande hotellbokning för ditt företag. Tillsammans med våra partners vidtar vi aktivt åtgärder för att minimera eventuella störningar av affärsresor som orsakas av dessa hotellstängningar. För att förhindra att du och dina affärsresenärer bokar hotell som vi vet är stängda har vi introducerat följande åtgärder.

  • I hotellsökningen i vårt bokningsverktyg online kommer stängda boenden att märkas med "Inga priser tillgängliga". Dessa hotell kommer att sorteras och visas nedanför hotell som för närvarande är öppna, så att du enklare undviker dem.
  • Om vi vet att ett hotell kommer vara stängt under din bokning kommer vi att kontakta dig via e-post till den adress som anges i din profil och meddela dig om att din affärsresebokning har avbokats.

Vi kommer att uppdatera hotellstängningar så snart vi får mer information. Det kan dock hända att en ändring utförs väldigt plötsligt, så vi vi rekommenderar att du kontaktar det hotell du bokat innan du reser för att bekräfta att det fortfarande är öppet.

Med blicken mot framtiden Lokalisera Corporate Hotel Bokning 

Vårt mål är att hjälpa våra kunder att försiktigt och säkert ta sig igenom den här väldigt utmanande tiden. Under krisen med covid-19 har vi reagerat snabbt och kommer att fortsätta göra det för att erbjuda stöd för dina affärsresebehov i så stor utsträckning som möjligt. Om ditt bokade hotell fortfarande är öppet och du måste avboka en bokning ska du logga in på din bokning från appen eller din webbläsare. Gå till Egencias hjälpcenter för att få mer information om resor under coronaviruspandemin. Status för kommande hotellbokningar påverkas och ändras ständigt på grund av covid-19, så Egencia ger alla kunder tillgång till rapporter för att snabbt kunna se avbokningspolicyer och flexibilitet hos hotellkedjor för aktiva hotellbokningar. Du hittar rapporten på sidan med rapportering. Avbryta Hotel Egencia Online Bokning Verktyg

Vi rekommenderar även att du blir medlem i Egencia Connects nätverk för att få tillgång till senaste nytt och dela med dig av resetips med andra affärsresenärer. Vårt nätverk finns för närvarande endast tillgängligt på engelska, men alla som är bekväma med engelska uppmanas att gå med.

Was this content helpful?
0

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta oss.