Skip to main content

Globalt erbjudande avgörande när Telenor valde att utöka sitt avtal med Egencia

3 min
Posted: 15 September 2020
Topics: Blogg
photo_telenor_pr.jpg
Stockholm – 8 maj 2018 – En av världens största mobiloperatörer, Telenor, skrev nyligen ett globalt avtal med Egencia. Egencias integrerade globala plattform var en avgörande faktor för Telenor i beslutet om att utöka avtalet med sin affärsresebyrå till ytterligare marknader runt om i världen.
På bilden: Jon Omund Revhaug, CEO, Telenor Procurement Company Pte Ltd och Carl Moltzau, Director Account Management, Egencia Norge
“Telenor är ledande gällande innovativa digitala lösningar. De kräver därför att deras travel managementföretag (TMC) kan matcha deras ambitioner, och vi vet att de uppskattar globalt integrerad teknik. Att boka affärsresor har blivit en digital operation på alla plan och vi erbjuder användarvänliga och fullt integrerade lösningar där resenären själv kan göra sina bokningar online från flera olika plattformar. Telenor finns på flera olika marknader över hela världen och därför är ett system som fungerar på alla marknader och mellan verksamheterna väldigt viktigt för dem,” säger Carl Moltzau, account management director på Egencia Norge.
Telenor har varit kund hos Egencia i Norge under de senaste 15 åren, men mobiloperatören har använt sig av andra affärsresebyråer på andra marknaderna. Det nya kontraktet med Egencia inkluderar ett flertal nya marknader, bland annat Singapore, som är en av Telenors huvudmarknader i Asien.
Mer än digitala behov
Egencia har förmågan att erbjuda och leverera förstklassig kundservice vilket också var en viktig faktor för Telenor i valet av affärsresebyrå. “Även om vi alltid strävar efter att ligga steget före när det kommer till teknik, så är det viktigt att komma ihåg att det faktiskt är människor som vi tar hand om. Vi är med våra kunder under varje steg genom att hjälpa deras resenärer med kundservice när och var de än behöver det,” säger Moltzau.
Nya marknader
Det nya globala avtalet inkluderar marknader i Singapore och inom de övriga nordiska länderna. Urban Lingmerth, chef för global försäljning på Egencia Sverige, är väldigt nöjd med att Egencias globala utbud låg i linje med Telenors önskemål att harmonisera sitt reseprogram på alla sina marknader.
“Utan tvekan är det vår starka relation med Telenor i Norge som har banat väg för detta globala avtal. Förra året tog vi, tillsammans med Telenor, fram tekniska lösningar utifrån företagets behov. Resultatet av detta är att de nu vill att vi ska använda samma lösning på alla deras marknader, även i Sverige,” säger Urban Lingmerth.
 
Om Egencia Egencia får varje affärsresa att räknas för både resenärer och Travel Managers. Affärsresebyråns branschledande digitala plattform förenklar processen att planera, boka och hantera affärsresor. Genom att förlita sig på de senaste, datadrivna insikterna från Egencia, ligger företagen ett steg före och kan göra val som är anpassade till affärsresenärens preferenser och företagspolicy. Ett dedikerat team av resekonsulter står redo att assistera vid varje steg på vägen, när och var som helst. Egencia har små, medelstora och multinationella kunder i mer än 65 länder. För mer information om Egencia, besök www.egencia.se eller följ oss på Twitter eller LinkedIn. Du kan också följa med på vår blogg.  © 2018 Expedia och Egencia, LLC. Alla rättigheter förbehållna. Egencia och Egencias logotyp är antingen registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Expedia, Inc. i USA och/eller andra länder. Alla andra varumärken tillhör sina respektive ägare.
Presskontakt: Annie McElroy-Arnaud | PR Manager, Europe | a.mcelroyarnaud@egencia.com | +33 1 73 01 02 21 Carsten Carlsson | Hill+Knowlton Strategies |  carsten.carlsson@hkstrategies.com | +46 708 93 50 22
Was this content helpful?
0