Skip to main content

Egencia gör ombokning av flyg mindre turbulent genom online air exchange

2 min
Posted: 08 March 2018
woman_checking_phone_in_airport_in_front_of_screen.jpg

Funktionen lanseras nu globalt, för en snabb och smidig bokningsupplevelse

Stockholm – 20 februari 2018 – Egencia®, ett ledande globalt travel managementföretag (TMC), gör det möjligt för samtliga kunder att själva boka om sin flygbiljett via online air exchange. Egencia är den enda TMC som erbjuder denna funktion för resenärer från alla typer av företag globalt. Affärsresenären kan nu själv ändra sitt flyg online eller i mobilen efter att de har bokat, med omedelbar information om eventuella prisändringar och avgifter. Då Egencia ger resenären tillgång till all information som behövs för att välja rätt går det snabbt och enkelt att boka om sin resa.

Den fjärde upplagan av Egencia Business Travel and Technology Survey visar att hälften (50 procent) av alla affärsresenärer föredrar självbokning framför att ringa kundservice, såvida man inte har stött på ett större problem. Online air exchange ger affärsresenären möjlighet att antingen ändra sin resa själv eller ta hjälp av Egencias resekonsulter. ”Egencia strävar efter att möta sina kunder där de är och leverera mycket god service där det förväntas. När planer oväntat förändras vill affärsresenären snabbt hitta en lösning via mobilen eller datorn. Vi gör det då lätt för dem att boka om sitt flyg för att sluta ett avtal eller för att komma hem till helgen”, säger Michael Gulmann, Chief Product Officer på Egencia. Förutom kostnaden för att ändra sin biljett kan onlineanvändarna även se tillgängliga flygtider inom samma kabinklass. Betalningen och de tidigare platsvalen tillämpas automatiskt på de nya flygen, vilket tar bort onödiga extra steg och gör processen smidig. Detta system gör att över 80 procent av alla ombokningar automatiseras och kan göras helt utan extern hjälp. Läs mer om online air exchange på Egencias hemsida eller se en demo av vår avancerade bokningsteknologi på London Business Travel Show den 21–22 februari 2018. Kom förbi monter B530 för mer information.

Om Egencia

Egencia får varje affärsresa att räknas för både resenärer och Travel Managers. Affärsresebyråns branschledande digitala plattform förenklar processen att planera, boka och hantera affärsresor. Genom att förlita sig på de senaste, datadrivna insikterna från Egencia, ligger företagen ett steg före och kan göra val som är anpassade till affärsresenärens preferenser och företagspolicyn. Ett dedikerat team av resekonsulter står redo att assistera vid varje steg på vägen, när och var som helst. Egencia har små, medelstora och multinationella kunder i mer än 65 länder. För mer information om Egencia, besök www.egencia.se eller följ oss på Twitter eller LinkedIn. Du kan också följa med på vår blogg.

© 2018 Expedia och Egencia, LLC. Alla rättigheter förbehållna. Egencia och Egencias logotyp är antingen registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Expedia, Inc. i USA och/eller andra länder. Alla andra varumärken tillhör sina respektive ägare.

Was this content helpful?
0

Letar du efter bättre affärsreselösningar? Kontakta oss.