Skip to main content

De 100 bästa hotellen som får affärer att kännas mer som nöje

2 min
Posted: 15 September 2020
De-100-ba%CC%88sta-hotellen-som-fa%CC%8Ar-affa%CC%88rer-att-ka%CC%88nnas-mer-som-no%CC%88je-blog.jpg
Affärsresor kräver en del planering, minst sagt, men även de bästa planerna kan gå i stöpet. Ett missat anslutningsflyg och hela resan är förstörd. En borttappad bokningsbekräftelse på hyrbilsfirman kan lätt sätta käppar i hjulet och skapa förseningar. När du äntligen kommer fram till ditt hotell är det skönt att få ett varmt välkomnande och ett lugnt rum. Ta av dig skorna och kryp ner i en bekväm säng – inga köer, inga barn, bara en god natts sömn innan ännu en aktivitetsfylld dag. Det är för det här som Egencia ville ge en utmärkelse till de av våra avtalshotell som anstränger sig lite extra för att ge Egencias affärsresenärer en utomordentlig upplevelse från det ögonblick de checkar in. Egencia strävar efter att vara världens bästa resebyrå för affärsresenärer. Våra fantastiska samarbetspartners hjälper oss mot den målsättningen genom att sätta resenären först och göra en bra resa fantastisk. Våra 100 bästa utvalda företagshotell har valts ut bland 15 000 hotell rekommenderade av Egencia världen över. Vi finkammade vårt utbud för att hitta de hotell som erbjuder allra bäst service för affärsresenärer och mest värde för våra kunder.
Vad har de här hotellen gemensamt?
  • Höga betyg från Egencias affärsresenärer
  • Kundservice som överträffar förväntningarna
  • En överlägsen övergripande resenärsupplevelse
De vinnande hotellen erbjuder även mängder av extraförmåner som får affärsresenärer att komma tillbaka. Hotellen levererade tillsammans:
  • 93 907 rumsnätter med gratis wi-fi
  • 63 725 rumsnätter med gratis frukost
  • 70 982 rumsnätter kvalificerade för bonuspoäng
Se hela listan på Egencias 100 bästa utvalda företagshotell här. Utmärkelsen skapades för att hylla de hotell som konsekvent levererar förstklassig service, en fantastisk gästupplevelse och mest värde för affärsresenären. Tack till alla de hotell som erbjuder en sömlös upplevelse för affärsresenärer världen över. Vi ser fram emot att kunna lägga till fler boenden på listan i framtiden.
Was this content helpful?
0